Van itt olyan akinek abszolut nincs semmi segitsége, se nagymama senki? már lassan megörülök egésznap egyedül a gyerekkel, néha a párom mikor itthon van
Szia!
Nekem sincs semmi segitsegem,kulfoldon elunk. Ferjem reggel 6-kor elmegy itthonrol es este 8-9 korul er haza.
3 eves a fiam es 31 hetes terhes vagyok. Sokszor gondolkodok azon,hogy total megorultem,hogy bevallaltam a masodik babat is :)
Raadasul itt kulfoldon csak 4 eves koruktol mennek oviba a gyerekek, meg egy evet elszorakoztat majd itthon. Most probalok valami helyet keresni ahova legalabb hetente ketszer eljarhatna gyerekek koze de sajnos nagyon draga. A masik,hogy csak egy autonk van amit a ferjem hasznal, hogy viszem el a nagyot ha meglesz a kicsi?
Nagyon jo lenne neha egyedul vagy kettesbe a ferjemmel kimozdulni.
Most par napja nagyon nehez napjaink voltak, a fiam teljesen megkergult en meg estere teljesen kikeszulok idegileg meg fizikailag meg mindenhogy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!