Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire ellenőrzik ezt?

Mennyire ellenőrzik ezt?

Figyelt kérdés
PL.:4éves korig ingyenes a szállás a gyermek részére és pár hónapja töltötte a 4-t.Kérik a papirokat vagy csak szóban kérdeznek rá.
2012. júl. 26. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát az úgy van h olyan szálláshelyen, ami nincs bejelentve vagy netán visszajáró vendégek vkik, ott csak "ránéznek" a gyerekre. Ha hivatalos szálláshely, szálloda, akármi akkor viszont kérik vmilyen papírját. De ez visszafelé jó csak, tudom,, mert a fiam kb. kinéz egy 4 évesnek magasságilag. Pedig 3 múlt.
2012. júl. 26. 15:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi olyan helyen voltunk, ahol 1 éves kor alatt ingyenes. akkor 13 hónapos volt a lányom, mi bevallottuk. Megkérdezték a főnököt és elengedték a díjat. De nem mindenhol ilyen rendesek. Esetleg meg lehet próbálni így rákérdezni. Ja, és azt hiszem neki a születési idejét is hamisan írták emiatt a szállásfoglalós papíron.
2012. júl. 26. 16:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a csalást. Ilyen helyzetben szerintem megengedhető. Semmilyen papírt nem kérnek a legtöbb helyen, csak be kell írni mikor született. Tedd későbbre a szülinapját pár hónappal, és máris megoldott a dolog.
2012. júl. 27. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!