Lombikbébiprogram elött ellenőrzik a pajzsmirigy müködésemet?
Figyelt kérdés
Most olvastam az egyik kérdésben hogy sok nő nem is tudja hogy ez is probléma lehet,gondolom nincs tünete.Nekem van már egy 9éves fiam természetes úton,de a tesóval már 6éve probálkozunk,és nem sikerül.Volt 2lombikunk is és az ilyenkor szokásos vizsgálatok mind jók voltak.Lehet hogy a pajzsmirigy müködést nem ellenőrzik vagy igen?És ha már van egy fiam akkor valószínű hogy jó volt a pajzsmirigymüködésem,de ez megváltozhat?Mitől?Köszi előre is a válaszokat!2011. jún. 13. 20:58
1/2 sumergo válasza:
A pajzsmirigy működés természetesen változhat, én sem így születtem! Tapolcán nézték lombik előtt, sőt már inszeminációt sem csinálnak ott rossz pajzsmiriggyel. Tulajdonképpen az első vizsgálat volt az alap vérvétellel együtt, az első konzultációs napon megcsinálták. Mikor mentünk vissza, akkor mondták, hogy rossz, kaptam beutalót, és mondták, hogy akkor jelentkezzek, ha rendbe jöttek az értékek. Gondolom máshol is így megy.
Ha lehetne tudni, hogy mitől változik, akkor senkié soha többet nem lenne rossz, hisz akkor meg lehetne előzni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,végre írt valaki.A lombikjaim már 2évvel ezelőtt voltak és nem emlékszem pontosan a vizsgálatokra,ráadásul jól elraktam a papírokat.Akkor talán nincs gond,bár írtad hogy ez változhat.Bizom benne hogy nem változott mert 2005-2009-ig voltam "vendége" a tapolcai pri-nek,kisebb-nagyobb kihagyásokkal,de akkor ezek szerint mindig ellenőrizhették.
2011. jún. 14. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!