Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis gondozási díj mennyi...

Bölcsis gondozási díj mennyi lehet?

Figyelt kérdés
Mi a maximum? És Ti mennyit fizettek?
2012. júl. 25. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:

magán vagy állami? nálunk állami 377ft/nap,ebben van az étkezés,de fogkefe,fogkrém,tisztálkodószer stb-t vinni kell.

magán 3500/nap,itt mindent adnak és minden nap van valami fejlesztő foglalkozás-mesetorna,angol,sakk

én inkább adtam heti 2x magánba

2012. júl. 25. 22:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk az állami 395/nap, nagyon jó bölcsi, rengeteget foglalkoztak a gyerekekkel, nagyon sok fejlesztő játékot játszottak.
2012. júl. 25. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
15000 ft/ hó a maximum. + az étkezési díj.
2012. júl. 25. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:

én 60-at fizetek 1 hóra,de angoloznak is,fejlesztő torna van,ott is van sakk,kreatív nap,minden héten van valami plusz-bohóc,bűvész,ugrálóvár.

nekem ennyi is megéri

2012. júl. 26. 12:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elfelejtettem írni, hogy állami intézményben, és a napi étkezi térítési díjon felüli összegre gondoltam.

Itt amúgy 425 ft/nap a kaja (+ havi tisztasági csomag).

2012. júl. 26. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!