Megajándékozzátok a Bölcsis gondozó nénit év végén?
A bölcsis évzárón ajándékoztunk,mert szeptembertől már ovis lesz a fiam,de tavaly is kaptak ajándékot év végén.
Én tényleg nagyon hálás vagyok nekik,mert jó szívvel hagytam ott a kisfiamat minden nap,és ami a legfontosabb a kisfiam is imádja őket.
fiamnak most volt a bölcsis ballagása,három hét múlva lesz a három hét szünet,utána még járni fog szeptember közepéig,akkor megy oviba.Most közös ajándékot adott a csoport,adtunk be pénzt,és vásárlási utalványt kaptak,virágot,meg egy vászon szatyrot a gyerekek fényképével
én azért szeptemberben fogok ajándékot adni nekik a fiam fényképével egy albumot és lehet,hogy szintén vásárlási utalványt,de ezt még majd addig eldöntöm.én nagyon hálás vagyok nekik
Szerveznek az anyukák ajándékozást, 500 Ft/ fő, 12 gyerek van egy csoportban, de abból kb. 8-10 szülő adja be, egy-egy cserepes virágot akarnak venni a gondozónőknek.
Én 2500-2500 szántam volna nekik.
Adjak a közösbe, és adjak külön is?
Én mondtam a szülőknek fizessünk be többet, de sokalták az 1000 Ftot is
2.vagyok
nálunk a csoportpénzből vettek közös ajándékot,3 zöldnövényt egy kosárban,és egy köszönő 'oklevelet',amin rajta volt az összes gyerek a fényképével együtt.
Szinte mindenki adott külön is,a saját gondozónőnek komolyabbat,a másik csoport gondozónőjének és a vezetőnek egy bon-bont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!