Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megajándékozzátok a Bölcsis...

Megajándékozzátok a Bölcsis gondozó nénit év végén?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
A fiam tegnap volt utoljára, de szeptemberben megint megy egy évet tovább. Én vittem mindtkét gondozó néninek egy egy csomag desszertet (kávés törökmogyoró, illetve vegyes csokis törökmogyoró) becsomagolva és egy szál rózsa rákötve. (1-1-et) Tehát nem egy nagy ajándék, nem is akartam nagyot, csak jelképesen. Csak karácsonyra kaptak szintén ekkora értékben, úgyhogy úgy gondoltam, hogy most is viszünk. Egyébként nem tudom, hogy szokás e vagy nem. Még a bölcsivezetőn gondolkodom, hogy neki vigyek e, már csak azért is, mert simán engedte a fiam tovább egy évet, miközben mindjárt itt a kistesó....
2012. jún. 30. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

A bölcsis évzárón ajándékoztunk,mert szeptembertől már ovis lesz a fiam,de tavaly is kaptak ajándékot év végén.

Én tényleg nagyon hálás vagyok nekik,mert jó szívvel hagytam ott a kisfiamat minden nap,és ami a legfontosabb a kisfiam is imádja őket.

2012. jún. 30. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

fiamnak most volt a bölcsis ballagása,három hét múlva lesz a három hét szünet,utána még járni fog szeptember közepéig,akkor megy oviba.Most közös ajándékot adott a csoport,adtunk be pénzt,és vásárlási utalványt kaptak,virágot,meg egy vászon szatyrot a gyerekek fényképével

én azért szeptemberben fogok ajándékot adni nekik a fiam fényképével egy albumot és lehet,hogy szintén vásárlási utalványt,de ezt még majd addig eldöntöm.én nagyon hálás vagyok nekik

2012. jún. 30. 22:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Szerveznek az anyukák ajándékozást, 500 Ft/ fő, 12 gyerek van egy csoportban, de abból kb. 8-10 szülő adja be, egy-egy cserepes virágot akarnak venni a gondozónőknek.

Én 2500-2500 szántam volna nekik.

Adjak a közösbe, és adjak külön is?

Én mondtam a szülőknek fizessünk be többet, de sokalták az 1000 Ftot is

2012. júl. 1. 07:25
 5/6 anonim ***** válasza:
1000 ft-ot sokalltak?mi kétezret adtunk be,szerintem ez nem sok.Tesóméknál viszont 3500 -at kellett beadni,az viszont nagyon sok
2012. júl. 1. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:

2.vagyok

nálunk a csoportpénzből vettek közös ajándékot,3 zöldnövényt egy kosárban,és egy köszönő 'oklevelet',amin rajta volt az összes gyerek a fényképével együtt.

Szinte mindenki adott külön is,a saját gondozónőnek komolyabbat,a másik csoport gondozónőjének és a vezetőnek egy bon-bont.

2012. júl. 1. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!