Szeptembertől óvoda? Vagy maradjon bölcsis még egy évig?
Figyelt kérdés
Nemrég jár bölcsibe,már betöltötte a 3 évet.Szobatisztasága még alakulóban.Maradhatna bölcsiben ősztől megy a tesó is.Be van íratva az oviba ő nagyon várja is.Nem tudom hogy legyen?2012. jún. 3. 13:35
1/4 anonim válasza:
Nálunk ez nem volt kérdés, mert aki betöltötte a 3 évet, azt egyből az oviba irányították, persze a szobatisztaság feltétel. A kisfiam 3 éves kortól ment oviba, minicsoportba, mindenki vele egykorú. Ő kb. 1 hónap alatt stabilan szobatiszta lett. Augusztusban töltötte a 3-at, előtte júniusban mondtam neki, hogy a bölcsis csoporttársai mind el fognak ballagni az oviba, mert már szobatiszták. Ha úgy gondolja, hogy ő is nagyfiú már és szeretne velük menni, akkor szóljon és levesszük a pelust. Kb. 2 hét múlva szólt este, hogy vegyük a pelenkát. 2-szer pisilt be éjszaka, nappal sosem. Én sem gondoltam, hogy ilyen egyszerű lesz a dolog. :) Ha szeretne menni oviba, esetleg próbáld ki te is, beszélj vele. Neki is jobb lenne vele egykorúakkal oviban, mint "kicsikkel" a bölcsiben.
2/4 A kérdező kommentje:
úgy látom már nem lesz baj a szobatisztasággal,csak valahogy féltem az ovitól.Hogy ott hogyan fog viselkedni ,szeretni fogja e,hogy a többiekkel hogyan fog viselkedni.
2012. jún. 3. 17:05
3/4 anonim válasza:
A félelmeid jövőre is meglesznek, ha csak akkor menne. Egy olyan gyereknek aki már betöltötte a hármat, szerintem az ovi való.
4/4 anonim válasza:
Az én lányom is mehetne oviba januárban,de én még hagyom egy évet a bölcsiben.Nálunk is még kialakulóban van a szobatisztaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!