Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szóljak emiatt a bölcsiben?

Szóljak emiatt a bölcsiben?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 hét alatt szinte teljesen szobatiszta lett nappalra,csak alváshoz kell pelus.Hétfőn kezdte a bölcsit a szünet után.Elmondtam a gondozónőnek,hogy csak alváshoz kell a pelus.Hétfőn nem volt gond.Tegnap bepisilt,bekakilt egy kicsit.Délben mentem érte,azt mondta a gondinéni,hogy nem jött ki az összes kaki,ezért adott rá pelust.Viszont mikor itthon levettem a pelust,abban annyi pisi volt,hogy nem 10 perce került rá a pelenka.Ma már nem volt ott a gondozónőnk,csak a szomszédos.Az azt mondta,kakiláshoz ráadták a pelust.Ez nagyon nincs ínyemre,hiszen itthon mindig szól,még akkor is,mikor pelus van rajta,hogy jön kaka.
2012. júl. 25. 17:18
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Hát ezek szerint a bölcsiben viszont nem szól.
2012. júl. 25. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már olyan átmeneti időszak és türelmetlen vagy, mert már szeretnéd, hogy ne legyen rajta sehol pelus.

Én is az lennék, de türelem, egy-két hét, vagy hónap és a bölcsiben is leveszik róla. A bölcsiben sok a gyerek és nem akarnak maguknak külön gondot azzal, ha netán mégis bekakál, vagy bepisil a bugyiba.

2012. júl. 25. 17:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, a bölcsiben nem nagyon foglalkoznak ezzel.
2012. júl. 25. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!