Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Én vagyok érzékeny, vagy más...

Én vagyok érzékeny, vagy más anyánál is kilőtte volna a barátosnője a biztosítékot?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves kislányom. Barátnőim másik városban élnek, így főleg neten beszélgetünk-levelezünk. Egyikkel ritkán futunk össze interneten, de olyankor is mindig megbánt! Már a többedik eset, hogy oké megkérdezi "hogy van a lányod?" én mondok neki pár szóban valamit, hogy "beszélni tanul" stb. Ő pedig soha nem mulasztja el, hogy ne dicsérje agyon más gyerekét pld. a kolléganője kislányát (az enyémtől kicsit fiatalabb), akiről kérdeztem, hogy sikerült-e a beültetése után simán megszülni Dorkának(Ja, amúgy nincsenek is jóban a nővel)? És elő szokott kerülni közös barátnőnk (3 fia) főleg a legkisebb fia, aki már suliba jár és róla is mindig áradozik, hogy "milyen szép, milyen gyönyörű" stb.

Anno nem értett egyet azzal, hogy gyereket szülök, de szerintem ez az én döntésem és slussz! Közösségi oldalra sem raktam ki gyerekfotót (ergo nem is látta pár hetes kora óta), de az hogy az én kicsimre tesz és közben ezt csinálja ez nekem nem jön be!

2012. júl. 23. 10:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

ma 11:03

Nem értem ezeket az embereket! :(

Másik barátnőmnek is ilyen a sógornője... csak ott gyerek születése előtt kiderült. Úgy intézte, hogy ne tudjon bemenni hozzá látogatóba a kórházba! Mondta, hogy oda csak olyan embereket vár, akiket szeret és viszont szeretik -nem okoznak rossz érzést neki az első boldog napokon!

2012. júl. 23. 11:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerülni kell a társaságát, ennyi, érdekember.

Nekem is van egy barátnőm, az meg mindenre azt mondja, hogy az "övé is":)) Olyan muris, mert kb. 5 hónapos volt a babám, mikor felállt (!), nagy büszkén írom, de már akkor az "övé is" :) /3 hónaposan? :)/.

szóval már nemigazán merek dicsekedni, mert 100%, h azt az övé is tudja :)

2012. júl. 23. 11:14
 13/15 A kérdező kommentje:

ma 11:14

Gratulálok! Nagyon ügyes csemetéd van!

Én leányom teljesen átlagosan fejlődött, illetve fejlődik.

Soha nem szoktam senkit "cseszegetni", vagy dicsekedni. Amúgy sok idegen szerint szép és aranyos... remélem megmarad ilyennek (meg okos is lesz meg szép is mindig)!:)

Eszembe jutott unokanővérem kislánya, aki kicsinek (kb. 5 éves koráig) tényleg csodaszép volt! Úgy nézett ki, mintha egy tündér meséből lépett volna ki!

Azóta felnőtt... háthhh'... nem hasonlít egyáltalán kisgyermekkori önmagára! Kb. mint a néphit váltott gyermeke - maximum annyira! Még csak csinosnak sem mondható. :(

Mondjuk okosnak okos úgy tűnik. Jó feje és kitartása van a tanuláshoz is.

2012. júl. 23. 12:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen, egyszerűen nem kell vele tartani a kapcsolatot. A barátság egyik lényege, hogy jól érezzük magunkat a másik társaságában, tanácsot adunk neki, ők is nekünk, szívből segítünk, ha kell. Mondjuk azt azért zárójelben jegyzem meg, abban semmi kirívó és negatív nincs, ha áradozik a gyerekéről, hogy az milyen gyönyörűűűűű. Szerintem minden anya így tesz. 4 éves kislány anyukája.
2012. júl. 23. 14:44
 15/15 A kérdező kommentje:

ma 14:44

Félreértettél!

Én a saját viselkedésemről adtam csak leírást, hogy barátosnőmnek az sem lehet a baja, hogy én a kislányomat sztárolom mikor vele beszélgetek és ő ezért más gyerekeket hoz fel ellenpéldaként!

Nem jó érzés amikor a barátságnak vége.:( Őt jól ismertem, de megváltozott. Biztosan én is változtam. Kár, hogy a gyereken keresztül jöttem rá erre.

Kíváncsi voltam (vagyok) csak más emberek (idegenek) észrevételeire is!

2012. júl. 23. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!