Én vagyok maradi de nálam kiverte a biztosítékot?
Én is korainak tartom,de ez még a jobbik lehetőség,inkább,mint a tetoválás,ami ha már nem tetszik neki még mindig ott marad.
Amúgymeg,ha kitünő tanuló,és nincs a viselkedésével sem gond,akkor ez legyen a legnagyobb problémájuk a gyerekkel:)))
A köldökpiercing nagyon nagy hülyeség hosszú távon.
Tapasztalat!
Hát szerintem is elég gáz, 13 évesen...
Amúgy annyira "vicces" hgoy anyukám mesélte, hogy "az ő idejében" onnan lehetett felismerni a nagyon lezüllött alakokat, hogy tetkójuk volt, meg "kilyuggatták magukat", most meg.... :D
Szerintem ostobaság engedni egy ekkora gyereknek!!
19/l
Ha őszinte akarok lenni, köldökpiercinget sosem csináltatnék magamnak, hiába vagyok 22. 13,5 évesen pláne nem, mert ez nagyjából olyan számomra, mint a derékon a tetoválás, ahogy a köznyelvben terjed: ribancrendszám. Eléggé megbélyegzi az illetőt, pláne, ha ennyire fiatal. Hiába nem látszik, és emiatt jó, szerintem lehet valakinek bármilyen szép a hasa, undorító, mert ribancos. De ez magánvélemény.
Hogy válaszoljak a kérdésre is, neki(k) ez tetszik, náluk így megy. Tudod, "ahány ház..." Szerintem is siralmas, de ha a szülőknek ilyen a meglátásuk, akkor nem nagyon van mit tenni. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!