Miota a racsos agyat szetszedtuk kisfiam-15hos-nem alszik el egyedul, kijon belole. Mit tegyek hogy megint egyedul aludjon el es ne jojjon ki belole?
Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 21:37
1/7 anonim válasza:
Én ülök az ágy mellett, amíg elalszik. Csak ez működik. A rácsos ágyba nem tettük vissza, mert az kényelmetlen volt neki. Így most marad az, hogy ott maradok, amíg elalszik.
2/7 anonim válasza:
Na mi épp ezért nem szedtük szét egyik gyereknél se 2 éves koráig. Örültem hogy szépen nyugisan minden macera nélkül elalszanak egyedül, amikor megpróbáltuk őket gyerekágyba szoktatni 2 éves koruk előtt akkor órás-2 órás altatásokat csináltunk magunknak estére...úgyhogy maradt a rácsoságy inkább.
3/7 anonim válasza:
És ha mindig visszakíséred? Mi olyan 20-21 hónapos kora körül szedtük szét az ágyat, és utána volt, hogy kijött. Ilyenkor mindig visszavittem, kapott egy puszit és eljöttem. Mivel előtte egyedül aludt el, nem akartam hozzászoktatni, hogy ott vagyok. A nagynál sajnos ez történt (igaz nagyobb volt és más miatt)de most 5 éves és még mindig ott kell ülnöm az ágya mellett amíg el nem alszik.
4/7 anonim válasza:
Szereljétek össze újra a rácsos ágyat! Miért kellett ilyen hamar szétszedni?
5/7 anonim válasza:
Kisfiam 14 hósan kimászott a rácsos ágyból, ezért leesésgátlós ágyat kapott. Gondolom, a kérdező sem véletlenül szedte szét a rácsos ágyat...
Jónéhány hónapig mellette ültem, egy kicsit meséltem, énekeltem neki, aztán csak vártam, amíg el nem aludt. Kb. 20 hónapos korától kezdtük rászoktatni az egyedül elalvásra, addig már a szeparációs szorongás időszaka is elmúlt. Most már egy mese után szépen elalszik egyedül, 2 éves.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen,nem veletlenul szettuk szet!Egyik naprol a masikra sirt a gyerek ha beleraktuk!!!Beteg volt eppen ezert nem akartuk a szoktatast most kezdeni!Azt mondjak betegen ne csinalj semmi ujat.Eddig ahanyszor visszakisertem kijott:)A szobajaba levo nagy agyrol viszont kevesebbszer!
2012. júl. 23. 08:56
7/7 anonim válasza:
Én a kijárást anno úgy oldottam meg, hogy három rácsot kiszereltem. Önállóan megy be aludni, van amikor kijön és a babzsákomba kérezkedve hallgatja meg a mesét, aztán visszamászik. Forgolódós gyerek, féltem hogy sokszor leesne. Így a biztonságérzete is megmaradt, és szabad ki-be-mászkálási lehetőséget is kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!