Reggel 6-ra oviba vinni nagyon megviselné?
Nyár elején lett 3 éves a fiam, a gyes lejártával dolgozni kezdtem, alkalmi meló, tehát havi 15 nap max. Általában délutántól éjjelig tart, vagy ritkábban reggeltől éjjelig.
Kilátásban van egy másik munkahely ősztől, úgy tűnik várnak oda, előnye, hogy nem éjszakázós, családias a légkör (5-en dolgozunk ott), meleg kaját kapok, inni is, és a fizetés sem mellékes, egész jó pénzt kapnék. Egyetlen hátránya, hogy reggel 7-től van a munkaidő, amihez nekem 6-kor el kell indulnom. Ősztől ovi van, tehát a gyerkőcöt 6-ra le kellene adnom az oviba.
Más is van/volt ilyen helyzetben? Nagyon megviseli a gyerkőcöt, ha hajnal 5-kor felkeltem, hogy 6-ra beessünk az oviba?
Köszönöm a további válaszokat... és igen, igaz az egyik válasz... a délutánját velem töltheti és ez fontos!!! :)
Ma az új helyen volt besegíteni, fél 5-re haza értem, és egész délután mókáztunk... azt hiszem ennyit megér a korai kelés.
Már csak az kell, hogy tényleg felvegyenek oda... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!