Reggel 6-ra oviba vinni nagyon megviselné?
Nyár elején lett 3 éves a fiam, a gyes lejártával dolgozni kezdtem, alkalmi meló, tehát havi 15 nap max. Általában délutántól éjjelig tart, vagy ritkábban reggeltől éjjelig.
Kilátásban van egy másik munkahely ősztől, úgy tűnik várnak oda, előnye, hogy nem éjszakázós, családias a légkör (5-en dolgozunk ott), meleg kaját kapok, inni is, és a fizetés sem mellékes, egész jó pénzt kapnék. Egyetlen hátránya, hogy reggel 7-től van a munkaidő, amihez nekem 6-kor el kell indulnom. Ősztől ovi van, tehát a gyerkőcöt 6-ra le kellene adnom az oviba.
Más is van/volt ilyen helyzetben? Nagyon megviseli a gyerkőcöt, ha hajnal 5-kor felkeltem, hogy 6-ra beessünk az oviba?
Köszönöm a válaszokat... én is az új munka felé hajlok, hiszen ez a mostani, ha elkezdődik az ovi, nem lesz jó... mert a fiam napközben oviban, én itthon és mire ő hazaér én már megyek is dolgozni.... szóval alig találkoznánk.
Az új helyen meg 4-ig van a munkaidő és a hétvége mindig szabad... meg a mai világban... örüljek, hogy van munkahelyem... Nagyon bízom benne, hogy menni fog ez így.
Az én fiam általában legkésőbb 9-kor már alszik, oké, most nyár van, így pl tegnap még csak fél 11-kor mentünk fürdeni, de ő így is korán kelő... sűrűn ébreszt 7 előtt.... de majd odafigyelek a lefekvésre...
A másik, ami foglalkoztat, hogy nem fogja magát rosszul érezni, hogy ő az első az oviban? Mondjuk korán haza jöhetne, férjem 2-ig dolgozik... de pont akkor alszanak, így nem hoznánk haza ilyen korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!