Hogyan tudnám helyrehozni?
Figyelt kérdés
Tudom hogy én rontottam el valahol a dolgokat de úgy érzem tarthatatlan ez az állapot.A két kisebb gyermekem(2 és 3,5)alig esznek főtt ételt ,de mást se nagyon.Nem igazán lehet őket asztalhoz ültetni mert nem érdekli őket a kaja.Néha nyomnak egy kis kekszet(sajnos engedtem nekik mert amúgy semmit nem ettek volna.)Gyümölcsöt szinte semmit.A nagyobb nagyon válogatós a kicsi őt utánozza sztem.A kicsi meg állandóan csak szopizna a kaja szintén nem érdekli.A második probléma hogy éjjel 100 szor fenn vannak a kicsi szopizni 66 szor a nagyobbnak éjjeli felriadásai vannak a doki szerint majd kinövi.Nem tudom mit tegyek.A kicsit tudom hogy le kellene választanom de nem működik a szopik számának csökkentése mert egész nap velem van és 1000 szer kéri.Nemsokára bölcsis lesz ,félek hogy ott nem fog enni.Mit csináljak velük hogy legalább az evés rendben legyen?2012. júl. 22. 11:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem rontottad,csak rossz irányba mennek most a dolgok.van ez igy.Kaja kérdésben légy erős,egy 3,5 évessel sok mindent meglehet beszélni,pl addig nem eszik mást még ki nem szedett ételt meg nem eszi,ha vacsora lesz belőle akkor addig,de keksz,joghurt,túrórudi semmit nem kaphat,inni csak vizet és teát,és nem cukros lét.ezt áld meg és minden egyes hisztinél közöld vele,hogy rajta múlik milyen hamar kap finomságot,ha megeszi az étel egy részét máris kaphat.ha nem akkor sajnos addig várnia kell,nem fog éhen halni,de próbálkozni fog.lehet el tart egy két napig de ne add fel,és ne sajnáld hisz ott van a kaja,nem fog éhen halni,csak meg kell törni.és hidd el tapasztalatból tudom meg fog.hogy mennyire hamar az csakis rajtad múlik.az alvást sajnos nem tudom,gondlom most minden zavarja,szerintem is ki fogja nőni.
2/3 anonim válasza:
szerintem adj magatoknak időt. mindjárt itt a szeptember, bölcsi, ovi, ott a többieket fogják utánozni, biztos fognak enni. Ha ott beindul a változatos evés, akkor otthon se engedj a csábításnak, kérlelésnek, tüntess el minden nasit.
3/3 anonim válasza:
Én azt csinálom, hogy elérakom az ennivalót, ha nem eszik belőle, akkor elveszem, és nem kap semmit. Egy idő után éhes lesz, és megeszi. Nasi csak akkor van, ha rendesen eszik. A gyümölccsel nincs gond nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!