Hogy vegyem rá, hogy bilizzen?
2,5 éves a fiam, a biliről hallani sem akar. Pár napra levettük róla a pelenkát, de aztán hagytam inkább, mert semmi hajlandóságot nem mutatott a wc-re, bilire. Ellenben most már nem tetszik neki, hogy rajta van a pelenka. Egyértelműen látom, hogy mikor fog pisilni, mert ide-oda rohangál, fogdossa a pelenkát. A kaki még látványosabb, bebújik a függöny mögé, aztán eljön ordítva, hogy kaki van, anya, kaki van. És hozza a tiszta pelenkát. Ezek úgy tudom elég egyértelmű jelek, hogy érik a dolog.
Ellenben ha szóba hozom a bilit, kiborul. Nem értem miért. Ígértem már jutalmat, látja, hogy a tesója bilizik, a pisilős babát is ráültettük. Miért ellenkezik ennyire?
Volt, hogy belepisilt a fürdőkádba, az apja észrevette, kikapta, és ráültette a bilire. Szerintem még nem végzett, de abbahagyta, és üvöltött, mint a sakál, hogy kiszállsz, kiszállsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!