Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti fürödtök/fürödtetek a...

Ti fürödtök/fürödtetek a gyerekeitekkel? 1-5 éves közöttiekre gondolok.

Figyelt kérdés

Nem strandra gondolok, hanem a napi meztelenül való tusolásra:)

Párom sosem csinált ilyet a szüleivel vagy az öccsével, én pedig sokszor fürödtem együtt velük, még a bátyámmal is mikor 1-5 éves voltam, szerencsére semmire nem emlékszem :)..párom szerint undorító h a szülő a gyerekkel tusol le pici korában, szerintem sima ügy, mégis csak belőlük származik a pici.

Semmi perverz dolgot nem kell belelátni és pedofíliát sem!

Köszönöm a válaszaitokat:)

2012. júl. 21. 22:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
68%
kislanyunk szinte mindig apaval furdik, imadnak egyutt pancsolni. en utalok tele kad vizben furdeni, csak zuhanyozom ezert ez nem elveztes neki:)
2012. júl. 24. 15:33
 22/23 anonim ***** válasza:

én is velük vagyok egész nap,de együtt alvás-fürdés-wczés nincs,és ha dolgom van nem téblábolnak. sztem nem arra van igényük h 24 órában velünk legyenek,és nem is érdekük

én sem vitatkozni akarok,csak sajnos látom magam körül a sok élhetetlen gyereket és anyukát,akik össze vannak ragadva és önállóan semmire se képesek és ez szomorú

2012. júl. 24. 16:39
 23/23 anonim ***** válasza:
68%

Igen.

Mióta a kislányom 2 éves lett, azóta a férjem rendszeresen fürdik vele.

Baj nem származhat belőle. Én is apukámmal fürödtem, és normális vagyok.

2012. júl. 24. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!