Ti fürödtök/fürödtetek a gyerekeitekkel? 1-5 éves közöttiekre gondolok.
Nem strandra gondolok, hanem a napi meztelenül való tusolásra:)
Párom sosem csinált ilyet a szüleivel vagy az öccsével, én pedig sokszor fürödtem együtt velük, még a bátyámmal is mikor 1-5 éves voltam, szerencsére semmire nem emlékszem :)..párom szerint undorító h a szülő a gyerekkel tusol le pici korában, szerintem sima ügy, mégis csak belőlük származik a pici.
Semmi perverz dolgot nem kell belelátni és pedofíliát sem!
Köszönöm a válaszaitokat:)
az én lányom 2.5 éves és minden nap együtt fürdünk,ha ritkán nem vele fürdöm mondja is hogy anya is jön pancsizni.
apával ugyanúgy fürdik csak ritkábban,mert apa nem mindig van itthon.
bár én nem szoktam sokáig bent űlni a kádba általában 10 perc míg én megmosakszom aztán a lányom is megmosdatom,
és kiszállok,a lányom pedig még fürdik tovább.
A nagyfiam 3 éves, ő minden este az apjával fürdik. Néha velem is szokott, de max. 5 percig, mert apával jobban el lehet játszani a kádban, mint velem. A kisfiam 7 hónapos, ő velem fürdik. Nem takargatjuk magunkat, szoktunk előttük öltözni, wc-re menni. Ebben semmi kivetnivalót nem látok. Persze a nagyobbik már néha kérdezget dolgokat, de úgy gondolom hogy vagyok olyan viszonyban a fiammal, hogy nyitottan megbeszéljük vele a dolgokat. Elmagyarázunk neki mindent amit tudni akar, persze az ő kis 3 éves szintjén. Nem gondolom hogy ezzel ártanék neki. Persze 10 évesen már nem apával vagy velem fog fürdeni, de ez még odébb van.
Egyébként attól azért megkérdezném, aki azt mondja hogy ez káros a gyereknek, az hogyan szokott elmenni napközben wc-re például, amikor egyedül van otthon egy gyerekkel, aki mindenhová vele akar menni és utánozni akarja a nagyokat? Becsapja előtte a wc ajtót? Mit gondolhat a gyerek, hogy mi történik akkor ott bent, amit ő nem láthat? Ez nem ártalmasabb neki, mint ha látja hogy anya pisil éppen?
Én minden este együtt fürdők a Fiammal, s mindketten élvezzük a pancsolást! Semmi kivetni valót nem látok a dologban. Néha Apával is fürdik, de vele kevésbé fér el, így az nem rendszeres.
A Fiam 21 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!