Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti fürödtök/fürödtetek a...

Ti fürödtök/fürödtetek a gyerekeitekkel? 1-5 éves közöttiekre gondolok.

Figyelt kérdés

Nem strandra gondolok, hanem a napi meztelenül való tusolásra:)

Párom sosem csinált ilyet a szüleivel vagy az öccsével, én pedig sokszor fürödtem együtt velük, még a bátyámmal is mikor 1-5 éves voltam, szerencsére semmire nem emlékszem :)..párom szerint undorító h a szülő a gyerekkel tusol le pici korában, szerintem sima ügy, mégis csak belőlük származik a pici.

Semmi perverz dolgot nem kell belelátni és pedofíliát sem!

Köszönöm a válaszaitokat:)

2012. júl. 21. 22:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
67%
18 hónapos a kislányom, mi soha nem fürödtünk vele. Nekem ez több okból nem tetszik, de már látott minket fürdeni, átöltözni (szóval nem avval van a gondom, hogy lát minket meztelenül). Tesómék pedig rendszeresen fürdenek a gyerekkel.
2012. júl. 21. 22:37
 2/23 anonim ***** válasza:
79%
Én semmi kivetnivalót nem találok abban, ha családtagok együtt pancsolnak. Végül is egy vérből valóak mindannyian.
2012. júl. 21. 22:37
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
Mi nem fürdünk a gyerekkel, és nem azért mert perverznek gondolnánk ezt vagy takargatnánk magunkat, hanem csak úgy nálunk nem szokás, nincs rá igény, nem szeretnénk. Ennyi.
2012. júl. 21. 22:41
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

én anyuval és a bátyámmal fürödtem együtt régen .bátyámmal amikor 6 éves voltam ő meg 13 akkor fürödtünk utoljára ,anyuval meg kb 3 éve.

szerintem nem baj ha együtt fürdenek a családtagok akik szoros kapcsolatban vannak egymással.

2012. júl. 21. 22:42
 5/23 anonim ***** válasza:
74%
ja és 12/l
2012. júl. 21. 22:42
 6/23 anonim ***** válasza:
79%
Az en lanyom 2,5 eves es kb 1 eves kora ota heti rendszeressegel vele furdom. Nem minden nap, de hetente 1x-2x biztosan. Egyertelmuen, amikor menstrualok, ami 1 hetig is tart nalam, akkor egyszer sem. A hajat pl. sokkal konnyebb ugy mosnom, hogy en is benne ulok a kadban, mert visit, ha zuhanyzom, de visit akkor is, ha oblitem a hajat. Ha ulok vele a kadban, akkor konnyebben es kevesebb visitassal tudom lemosni neki. Szeretunk is egyutt furdeni.
2012. júl. 21. 22:55
 7/23 A kérdező kommentje:

Úgy látom ahány ház annyi szokás:)

A következő kérdésem még annyi lenne, hogy azonos neművel azonos nemű fürödjön, vagy ha apa a lányával vagy az anya a fiával az sem gond?

Én a nemprobléma párti vagyok:)

Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld!

2012. júl. 21. 22:59
 8/23 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk nem szokás, sem az én családomban, sem a férjemében, mi sem fürödtünk együtt a kétéves fiunkkal, de ha akarnánk se tehetnénk, olyan kicsi a kád, hogy ha egyikünk beleül a gyerek már nem fér bele, nem is beszélve a tonnányi fürdőjátékról amit bezúdít. Amúgy szerintem nincs kivetnivaló benne, a szomszédasszonyomnak hasonló korú a fia, mint az enyém, és ő szokott vele fürdeni. Ez hozzáállás kérdése. Nem vagyok prűd, látott már öltözni és pisilni is a fiam, de az együttfürdés nálunk nem merült fel.
2012. júl. 21. 23:00
 9/23 anonim ***** válasza:
31%
8-as vagyok. Szerintem nem baj, ha az apuka beül a lánya mellé, csak vegyen fel alsónadrágot. Anyuka meg miért ne fürödhetne a kisfiával, hiszen ő szülte.
2012. júl. 21. 23:02
 10/23 anonim ***** válasza:
73%
A mai világban már sajnos könnyen dobálóznak ezzel a pedofil kifejezéssel sokszor teljesen alaptalanul.
2012. júl. 22. 06:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!