Éjjeli szobatisztaság? Mikorra, , illő, , nem bepisilni? Későn érők érdekelnének.
Mennyire későn érő? 6 éves lesz a lányom, úgy néz ki, most kezd megoldódni a problémánk a komlócsepp (Sinorina) hatására.
Voltunk mindenféle kivizsgáláson, mindene tökéletes, csak későn érik (úgy mint az apja is).
Nekünk azt mondták, ne ébresztgessük, mert az nem jó.
5 éves koráig vártam amúgy, utána vittem dokihoz, ott azt mondták, hogy teljesen normális, hogy ilyen idősen bepisil.
Jan-ban lesz 6 éves a nagyobbik fiam és sajnos még mindig bepisil éjszaka :( 5 évesen vittem kivizsgálása a nefrológiára, ahol csak annyit állapítottak meg, hogy kicsi a hólyag kapacitása és hogy túl mélyen alszik.
6 éves korig még valóban elfogadható, orvosilag, viszont azt gondolom mondanom sem kell, hogy társadalmilag nem...
Az 1. válaszolótól kérdezném, hogy nektek a Sinorina mennyi idő után segített és hogy hol és mennyiért vetted?
A neten vettem (www.crossconnect.hu), kb 5500 volt postával együtt.
Gyógyszertárban is lehet kapni, de ahova én bementem, azt sem tudták, miről beszélek, így egyszerűbbnek gondoltam a netes rendelést.
Mikor elkezdtük használni, az első héten minden másnap volt száraz, azóta 2 hetente átlag 1 baleset van. 1 hónappal ezelőtt, mikor nem használtuk 90 %-ban bepisilt éjjel.
3 eves a fiam es meg ejszakara kell a pelus.
Epp tegnap voltunk 3 eves statuszon,azt mondta a doki,hogy 6 eves korukig teljesen normalis,ha bepisilnek ejjel.
Azt is mondta,hogy ne ebresztgessem.
Szia!
Az én kislányom 4 és fél éves. Nekünk 5-6 éves kort mondtak, hogy akkorra biztosan szobatiszta lesz éjjelre is.
Még a nyár elején minden éjjel 2-3 alkalommal bepisilt, cserélgettem az ágyneműt, és rengeteget mostam.
Azt hajtogatta, hogy mire iskolás lesz, addigra már nem fog bepisilni. Nem voltam megvígasztalva vele :)
Aztán elhatároztam, hogy mivel se pelenkára, se kétnaponkénti nagymosásra nem akarok már költeni, a legolcsóbb megoldást választom: ébresztem éjjel pisilni. Ébresztettem minden éjjel egy hónapon át.
Beszélgettem vele egy nap, és akkor megígérte, hogy mire középső csoportos lesz, már nem fog bepisilni. Most augusztusban vittem oviba, és egy nap azzal jött haza, hogy őket már középsősnek hívja az óvónéni. Azóta eltelt egy hónap, és egy kezemen meg tudom számolni, hányszor pisilt be. (Ebből volt két éjszaka, amikor kezdett náthásodni.) Ha nem velünk történik, el sem hiszem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!