Lányos Anyukák! Fülbavaló ügyben kérnék segítséget?
Figyelt kérdés
2 éves lányom kinőtte a bébifülbavalóját.Járunk most egy közösségi foglalkozásra,ahol van egy pici lány és egy csodaszép nikkelmentes swarovski fülbevaló van a kis fülébe....azt mondja az Anyukája,hogy pár ezer forintért rendelte neten,és nincs vele semmi gond,meg tényleg csodálatos is!A kérdésem az lenne,hogy Ti mernétek ilyesmit tenni a lányotok fülébe?Vagy esetleg van itt olyan ,akinek van is ilyen?2012. júl. 19. 13:22
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat a hibákért,de telefonról írok és írtó picik a betük....
szóval nem fülbavaló,hanem fülbevaló
2012. júl. 19. 13:25
2/6 anonim válasza:
Persze,ha bírja a füle és valóban olyan csodás kis ékszer..De én igazság szerint még nem hallottam róla,de felkeltette az érdeklődésemet utánna fogok nézni,az én kilányom 9 éves és szeretne új fülcsit.:)
3/6 anonim válasza:
Ha pár ezer Ft volt csak, akkor azokból könnyen kihullik a kövecske, meg nem is tudom milyen a kapcsolójuk, de általában nem gyerekbiztos és nem kényelmes (legalábbis alváskor nem - hacsaknem mindig kiveszed).
Én kisebb korban inkább biztonságosabb fülbevalót választanék, annak ellenére, hogy tényleg csodaszépek ezek a Swarovski köves fülbevalók. 14 éves keresztlányomnak is olyat vettem, ő már tud rá vigyázni. 2 éves lányomnak nem vennék olyat még, legalábbis arra hogy egész nap a fülében legyen biztos nem. Felügyelet mellett pár órára talán...
4/6 anonim válasza:
Utána kell nézni, hogy érheti-e víz például, bztoségi kapcsa van-e, stb. A praktikum is számít, nem csak, hogy szép. Én vettem egyet a lányomnak, 2 hét múlva kiesett a kő. :( Ha minden nap ki kell venni, nem kellemes, meg az se, ha könnyen kiesik. Ilyen kicsi korban én csak aranyat raktam be, eszembe se jutott más. Ha gondolod, egy próbát megér.
5/6 erabera74 válasza:
Az én kislányomnak fehér arany fülije van, csillivilli kövekkel. Tuti megbízható,és tudom hogy nem lesz tőle baja.
6/6 anonim válasza:
Ha a kapcsa megfelelő, akkor én simán beletenném. A kislányomnak most cseréltük a babafülcsijét, egy jó drágát kapott ( na nem tőlünk), és nem volt jó a csatja, úgyhogy szerintem ez nem ár kérdése, inkább fazon vagy kászítő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!