Sírva kakil bilibe. Mit tegyek?
Iszik elég folyadékot? Mert a kaki keménysége utalhat a kevesebb folyadék bevitelre. (székletből is von ki a szervezet folyadékot ha nem elegendő a folyadék ellátás)
Vagy esetleg valami új dolgot adtál Neki? Az én lánykám 2 éves, és uezt produkálta az epertől! :S
kisfiam 3 éves, "teljesen szobatiszta" éjszakára sincs pelus, viszont kakilni csak a pelusba tud
úgy időzít, hogy itthon legyünk, szól hogy kakilnia kell, kéri a pelust, belekakil és kész
pedig már utálja, alig várja hogy levegyem róla, menni sem szeret már így, de mégsem kakil a bilibe
beszéltem a védőnővel, ő azt mondta nem baj, ne erőltessük, ne is szóljunk a biliről, majd eljön az ideje
Nálunk is ugyanez a helyzet, nagyon nehezen kakál.
És ált. így hogy nincs rajta pelsu csak alváskor elintézi a pelusba. Nem tudom mit kellene máshogy csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!