4 éves kisfiam éjszaka sokszor sírva ébred arra, hogy fáj a lába?
Kb. másfél éve ébred éjjelente arra, hogy fáj a lába.
Látom rajta, hogy tényleg fáj neki :( Mindig ugyan ott fájlalja.
Nem hetente történik, hanem kb. 2-3 havonta.
Háziorvosnál jártunk, de nem találta okát és tovább sem küldött minket.
Nálatok fordult elő hasonló?
Emlékszem kiskamasz koromban nekem is sokat fájt a lábam amikor nőttem, de ő még csak 4 éves.
Lehet, hogy növekedési fájdalma lenne vagy valami komolyabb?
Barátnőm fia is így volt, ők is a növekedésre gondoltak, aztán az ortopédián azt mondták az nem úgy és ott fáj, hanem azért fáj a gyerek lába, mert befelé dől a bokája, és a nem megfelelő cipőben való járástól éjjel mikor megpihent a lába kezd el neki fájni.
Azóta supi + cipőket hord a kisfiú, nem fájlalja a lábát.
lehet tényleg az az oka,amit előttem írnak,nekem beugrott egy ismerős kisfiú,aki 3,5 éves és ő fájlalta a lábát éjjelenként,sokat is volt beteg,főleg mandulagyulladása!
Ez okozta,mint utóbb kiderült,ráment az izmaira,ki is vették azóta a manduláját és minden ok vele,azóta ez rendeződött.csak egy tipp,remélem segített valamelyikőnk!
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Ortopéd doki látta (magán úton) nem talált semmi kórosat.
Mindig ügyeltem arra, hogy megfelelő cipőt viseljen.
Kérem akkor a háziorvost, hogy vizsgáltassa ki.
nálunk is ez van, most 3 éves, de kb 1 éve már megy
pont tegnap volt egy "jó" éjszakánk, háromszor kelt fel sírva, hogy fáj a lába , a térde
mi is voltunk vele orvosnál, igaz géppel nem nézték, de azt mondták növekedési fájdalom
utolsó
a növekedési fájdalom 3 életszakaszban jelentkezik, ez az első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!