Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miert ebred minden aldott...

Miert ebred minden aldott alkalomkor sirva 2 eves kislanyom?

Figyelt kérdés
Mar mindent kiprobaltam. Ha vele alszom el, ha nelkule, ha velem ebred, ha nelkulem, ha vele alszom vegig, ha nelkule..., mindig sir. Delutani alvasbol es esti alvasbol is egyarant. Olyan hiszterikus, nem jo semmi, ha odabujok, nem jo, ha nem, az se jo. Van, hogy 1-3 perc alatt felebred teljesen es akkor vege a hisztinek, de van, hogy tobb percig huzodik. Mit csinaljak, hogy ez megszunjon?
2012. jún. 18. 06:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is és a nagylányom is ilyen volt (a kicsi még csak 4 hetes). Nem probléma, bár nehéz elviselni. Hagyd, ne szólj hozzá, csak ülj mellette, amíg fel nem ébred teljesen. Tök mindegy, hogy hogyan altatod, akkor is ilyen lesz az ébredés. El fog múlni, bár nagyon nehéz látni, hogy sír a gyereked, és nem tudsz mit tenni. "Csak" néhány hónap! Kitartás!!!
2012. jún. 18. 08:58
 2/3 anonim ***** válasza:
És ne is nagyon ölelgesd, mert csak még hisztisebb lesz! Várd meg, amíg ő bújik hozzád!
2012. jún. 18. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:

A fiam is ilyen (volt, most 2,5 éves). Már én sem tudtam, hogy mit csináljak, mert ahogy te is írod, hiába nem voltam ott mellette, akkor is sírva ébredt, és akkor is, ha ott feküdtem mellette. Ki se nyitotta sokszor a szemét, szóval nem tudta konstatálni, hogy ott vagyok e, de már ordított.

Azt vettem észre, hogy 16 hónaposan, amikor kijött a 16. foga is enyhült ez, már nem mindig, hanem csak minden 3. alkalommal kelt így, majd mikor a 20. foga is kijött, szinte elmúlt.

Most is van, hogy ébred éjjel, akkor már csak nyafog: apa vagy anya kell, de van, hogy mire átérünk, vissza is alszik, van, hogy elkezdi a sírást. De már lényegesen jobb, és már "nem is emlékszem arra, hogy hogy sírt korábban". Nem kerestem az okokat, mert már megszoktuk, és nem is tudtuk kideríteni, így utólag a fogára fogom, bár ezt már senki sem mondja meg....

2012. jún. 18. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!