Ti hogy álltok a barátok, ismerősök gyerekeivel?
A 7es vagyok.Igen ez egyértelműen bunkóság ha nem viszonozza viszont ő még ott is altatja a lányát nálatok...én ezt megelőzöm, nem is járunk oda akikkel visszafelé gondom lenne. De egy ilyen anyukát ahogy írod magadat hogy nem hagynád szabadon garázdálkodni őket, simán meghívnék.
Tudod nem is az számít hogy ténylegesen elpakol e vagy visszateszi e amivel játszott (mert ezt nem várom el) hanem az ELV hogy legalább rájuk szól vagy bizonyos dolgokat azért megakadályoz hogy elvegyenek. (pl. ami nem gyerekjáték, nekem a nagyágyon ugráltak, a sütőt nyitogatták, játszásiból mosni akartak a mosógépemmel!) szóval ilyesmi.
Van egy baratnom, akit imadok, mindig hiv, de odaig nem tudok elvezetni, igy ok jonnek hozzank. Nahat 2 gyereke van, 4,5 es 2,5 eves, rengeteget verekszenek, amibol sokszor a lanyom is kap. A lakas ugy nez utanuk, hogy szetgorjak az osszes jatekot, a polcokrol leverik a konyveket, majd az aktualis ragcsat is szethordjak a hazon, szonyegbe tapossak stb.
Jelenleg terhes vagyok a masodik babaval, a legutobb, amikor itt voltak, mar nehezemre esett egy orat utana pakolni es kovet mosni.
Elhataroztam, hogy hazon kivul fogok veluk talizni, holnap a parkba megyunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!