Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy álltok a barátok,...

Ti hogy álltok a barátok, ismerősök gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Valójában arra lennék kíváncsi,örültök-e ha a ti lakásotokban játszanak eggyütt gyermekeitek,mondjuk a szomszéd vagy a barátnőd gyermekeivel?Azért érdekel,mert a legközelebbi barátnőm,szinte mindennap jön hozzánk a lányával,ennek mi a fiaimmal örülünk is.Ellenben ő nem hív minket,sőt legutóbb is kitalált valami ürügyet,amikor megemlítettem,hogy beugranánk.nem tudom,csak nekem fura-e ez.Bunkóság,vagy érthető?

2012. júl. 17. 13:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mint írtam,nincs ilyen jellegű gáz a fiúkkal.Nem bontják szét a lakást,csak érdeklik őket az új játékok.Olyasmivel nem játszhatnak,ami veszélyes vagy törékeny ugyanúgy,ahogy itthon sem.Nem is volt rá lehetőségük igazán,hogy szétpakoljanak annyira,mert abban a két alkalomban is mellettük álltam.De ha én tudok 3 után pakolni minden nap,akkor nehogy már 1-2szer ne tudna ő is?senkinek sem járok a nyakára,nem is akarok,én szeretem ha a gyerekek eggyütt játszanak,de egy barátnőtöl furcsállom ezt a fajta hozzáállást.
2012. júl. 17. 14:30
 12/17 anonim ***** válasza:

A 7es vagyok.Igen ez egyértelműen bunkóság ha nem viszonozza viszont ő még ott is altatja a lányát nálatok...én ezt megelőzöm, nem is járunk oda akikkel visszafelé gondom lenne. De egy ilyen anyukát ahogy írod magadat hogy nem hagynád szabadon garázdálkodni őket, simán meghívnék.

Tudod nem is az számít hogy ténylegesen elpakol e vagy visszateszi e amivel játszott (mert ezt nem várom el) hanem az ELV hogy legalább rájuk szól vagy bizonyos dolgokat azért megakadályoz hogy elvegyenek. (pl. ami nem gyerekjáték, nekem a nagyágyon ugráltak, a sütőt nyitogatták, játszásiból mosni akartak a mosógépemmel!) szóval ilyesmi.

2012. júl. 17. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát így akkor tényleg nagyon furcsa. Nem akartalak felhúzni, csak már nem tudok mire gondolni, hogy miért nem hív vissza soha. A helyedben megpróbálnám szorgalmazni a semleges terlüeten való találkozásokat. Vagy érvelni azzal, hogy pl a te fiaid szeretik az ő játékaikat, ilyesmi. De ha tényleg a barátnőd, miért nem kérdezel rá?
2012. júl. 17. 14:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Mert tudom,hogy erről van szó és nem akarom megbántani,vagy ilyesmi.Tudod nála mindig patika van.Én is minden nap takarítok csak néha nehéz a gyerekek mellett.Egyik nap említettem neki,hogy délután elsétálunk feléjük(gondoltam csak az udvarra,vagy jöjjenek velünk sétálni)de rögtön kitalálta,hogy dolga van,pedig előtte fél órával mondta,hogy nincs semmi programjuk.Hát hírtelen lett!:)Szóval félti tőlünk a lakását,olyan rossz érzés,és kíváncsi voltam,más is így érezné-e.
2012. júl. 17. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Van egy baratnom, akit imadok, mindig hiv, de odaig nem tudok elvezetni, igy ok jonnek hozzank. Nahat 2 gyereke van, 4,5 es 2,5 eves, rengeteget verekszenek, amibol sokszor a lanyom is kap. A lakas ugy nez utanuk, hogy szetgorjak az osszes jatekot, a polcokrol leverik a konyveket, majd az aktualis ragcsat is szethordjak a hazon, szonyegbe tapossak stb.

Jelenleg terhes vagyok a masodik babaval, a legutobb, amikor itt voltak, mar nehezemre esett egy orat utana pakolni es kovet mosni.

Elhataroztam, hogy hazon kivul fogok veluk talizni, holnap a parkba megyunk:)

2012. júl. 17. 14:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor viszont a kérdésedre válaszolva: igen, bunkóság... Hogy ő amortizálhatja a ti lakásotokat, de ti az övét nem? Elég fura...
2012. júl. 17. 15:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem szokott olyan lenni, hogy jönnek a gyerekkel, a gyereküket rám hagyják, nekem kell védeni a gyerekektől a berendezést, ők meg a férjemmel félrevonulnak beszélgetni. Erre én nem vagyok vevő. Akkor menjen el hozzájuk a férjem, és beszélgessenek ott.
2012. júl. 17. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!