Az oviba járás miatt nem fordulhat elő bepisilés/bekakilás?
Nálunk előfordult, ehetente 1-2x, de ha rossz passzban volt, akkor minden nap, míg máskor hetekig semmi.
Soha semmi rosszat nem szóltak az óvónők, ők is tudják, hogy ez ilyenkor normális még!
Igen, nyilván gyerekfüggő, de nálunk speciel fennált ez a probléma, „visszaesett” a szobatisztaságban a gyerek. (Mondjuk ennél ijesztőbb dolgok is lettek vele, tikkelt is egy fél évig.) Az óvónők normálisan kezelték a dolgot, nem volt belőle semmi gondunk.
Ne aggódd túl a dolgot, ha nagyon ráfeszülsz a témára, a gyerekre is átragadhat az idegességed, és csak rosszabb lesz. Beszélj majd az óvónőkkel, én is aggódtam, mert épphogy csak szobatiszta lett szeptemberre, de megmondtam nekik, hogy sajnos az én gyerekemnek szólni kell, hogy elmenjen vécére, mert különben addig tartogatja a nagy játékban, hogy becsurran. Azt kérték, vigyek sok váltóruhát, és megoldották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!