Mi lesz így az oviban? Bepisilés gond?
Figyelt kérdés
A fiam ma másodszorra jutott el úgy a wcig, hogy későn. Annyira játszott, hogy túl későn indult el pisilni. Amúgy ritkán feledkezik bele ennyire a játékba(2havonta van ilyen gondja 1*2*), nagyon ügyesen intézi egyedül a kis és nagydolgot, de ha ilyet csinál az oviban, nem hiszem, hogy jó szemmel nézik, ha a wct összepisili...
Mit kell ilyenkor tenni? Kell egyáltalán?
2012. júl. 16. 18:03
1/8 anonim válasza:
Időnként kérdezni, hogy nem kell e neki. Az oviban rendszer van, adott időben figyelmeztetik őket a mosdóhasználatra is.
2/8 A kérdező kommentje:
Sose kell kérdeznem, hogy kell pisilni, természetesen csinálja. Néha észre sem veszem, hogy kiment, csak amikor már lehúzta a wc-t. így nem is tudnám, hogy az időnként mikor is lenne aktuális. Egyedül indulás-lefekvés az amikor én küldöm el pluszban pisilni(és ez is olyan, hogy néha tényleg nincs mit pisilni, néha meg amúgy is ment volna)
2012. júl. 16. 18:20
3/8 anonim válasza:
Rá kellene szoktatni arra, hogy szóljon, amikor mennie kell. Az oviban ez elvárás
4/8 anonim válasza:
nem fognak érte szólni az oviba,hidd el van másnak is ilyen gondja.ebbe a korba még előfordulnak balesetek.főleg hogy a sok az uj pajtás,uj játék.a kiscsoport erről szól.öltöztetik mert bepisil,mert leitta,leette magát.szóval e miatt ne aggódj.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké, szól, hogy ki kell mennie, és, amikor valamiért nem indulna el, nem is szólna ebben ez nem sokat segít, sem nekem sem neki...
Plusz oké elvárás, ma is emlékszem mennyit voltam büntiben, mert kimentem pisilni, de nem "időben", persze ha bepisiltem volna...
2012. júl. 16. 18:59
6/8 anonim válasza:
manapság ezért nincs bünti. Legyen bent váltóruhája, és ennyi. Néha előfordul
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor csomagolok neki plusz ruhát, és lesz ami lesz.
Remélem ezen bohókasága is elnövődik.
Köszi a megnyugtatást.
2012. júl. 16. 19:15
8/8 anonim válasza:
Nálunk sem szóltak soha ezért. Tegyél be több váltóruhát neki, és ne aggódj, nem lesz gond. Ha esetleg be is pisil, biztos nem ő lesz az egyetlen, az ovikban teljesen természetesnek veszik az ilyen problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!