Kisfiam tegnaptól a jobb lábán a talpa helyett a külső talpélén jár. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2 éves. Először azt hittem, hogy a cipővel van valami, mert séta közben vettem észre. De nem. Nem szorít, nem nagy, nincs benne semmi. Amikor kérdezem, hogy fáj-e, mondja, hogy nem, és látom rajta, hogy nem is érti, miért fájna. Otthon aztán láttam, hogy ugyanezt csinálja zokniban, mezítláb, rövid nadrágban, hosszúban, tele pelussal, üres pelussal... Végignyomogattam a talpát, hátha fáj egy ponton és nem akar ráállni, de nem. Futás közben nem csinálja, és egyébként is kb. 60%-ban.
Nem tudok már mire gondolni, mi lehet a baja?!
2012. jún. 28. 21:16
1/4 anonim válasza:
Ha google-be beírod, hogy külső talpélen járás rengeteg találatot ír, szerintem ezt a lúdtalp kialakulása ellen csinálja a gyerek, persze nem tudatosan.
2/4 A kérdező kommentje:
Beírtam (mielőtt itt feltettem a kérdést), de csak olyanokat láttam, hogy ezt kellene csináltatni, pl. lúdtalp esetén. Bár egyiket sem olvastam tüzetesebben, mert úgy láttam, nem vonatkoznak ránk. De akkor lehet, hogy tévedtem.
2012. jún. 28. 22:29
3/4 anonim válasza:
Szia!Tudom már rég írtad ki a kérdést!Csak érdekelne,mi lett végül is kisfiaddal?Az én kisfiam is csinálja tegnap óta és biceg is hozzá.Kedden viszem is orvoshoz,mert nagyon idegesít mi lehet
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi nincs azóta. Ahogy megjelent a kérdés elsőként a saját kérdéseim link alatt, azt hittem, valami hiba. Már nem is emlékeztem rá. Elmúlt magától, észrevétlenül, hamar. :)
2013. máj. 20. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!