Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ennyire sajnálni való lennék,...

Ennyire sajnálni való lennék, lenne egy több gyerekes anyuka?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok a 4 éves lányommal és a 2 éves ikerfiaimmal. Nekiálltam először családnak, de már megrendelésre is formatortákat csinálni, de úgy érzem azért nem jönnek sokan, mert sajnálnak hogy így is sok dolgom van a gyerekekkel, nem akarnak "terhelni". Pedig nekem nagyon jó lenne egy kis mellékes, és igazán nem olyan nagy dolog, mert élvezem. Díszíteni mikor alszanak akkor oldom meg, megkeveri a többit a mixer. Az semmi.

Feltettem facebookra, mindenki jön hogy milyen gyönyörűek, csináltam egy csoportot és kiítam (igaz még csak pár napja) hogy csinálok kérésre, megrendelésre, bár ezt már hetek óra tudják sokan, mégis még csak egyet csináltam igazi megrendelésre, többit családba.

Mit tegyek hogy ne sajnáljanak annyira, hogy ne kérjenek meg, főleg ha tetszik amit csinálok.

Megmutatom miket csináltam mostanában, megmondanátok a véleményeteket, hogy érdemes e ezzel foglalkoznom egyátalán?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
nekem is küldd el légyszi az elérhetőségedet, mert nemsokára lesz anyukám szülinapja, amit ott a közeletekben tartunk, jó lenne egy szép torta.
2012. júl. 19. 14:19
 42/47 anonim ***** válasza:
Szép torták. Szerintem hirdesd magad több helyen is. Tortát azért nem mindennap vesz az ember, csak alkalmakra. Szóval ezért is lehet, hogy nincs tömeges megrendelés. Tehát én nem csak a sajnálkozásban látom az okokat, amit te írtál. :)
2012. júl. 19. 14:36
 43/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Lehet igazatok van, tényleg nem vesz minden nap tortát az ember. :-) Szép is lenne, nem is képzelem el hogy néznénk ki....

Tegnap érdeklődtek amúgy, 2 torta van kilátásban, meg most itt is. :-) Ma meg nekiláttam rózsákat csinálni fondantból és csokiból. Addig azokkal is gyakorlok.

A gyerekek pedig nagyon szeretik a maradékot.....vagyis nincs maradék.:-)

2012. júl. 19. 14:45
 44/47 anonim ***** válasza:

Nagyon ügyes vagy, minden elismerésem a tiéd, hogy a gyerekek mellett még jut időd ilyesmire is. :)

Egyáltalán nem sok a 4000 érte. Nekem is van egy unokatesóm, aki tortákat-sütiket süt.Bár ő szakács- cukrász végzettségű s ő is a 2 gyerek mellett csinálja. Mi mindig tőle rendelünk, ha tortára van szükségünk. Szerintem csak idő kérdése s nálad is be fog indulni a rendelés. Ő például a kislányának is csinált egyet a szülinapjára az oviban s ott már rögtön nem tudom hány embernek megtetszett s máris új ügyfeleket szerzett. Az ovónők , a dada, a gyerekek elmondták otthon.... stb. Szerintem te is próbálj minél több emberrel beszélni, ajánlani magad. Aztán ha ügyes vagy, úgyis elterjed a híred. Sok sikert neked. :)

2012. júl. 19. 15:03
 45/47 anonim ***** válasza:
36%
jo uzlet, foleg hogy ide is felraktad magad, majd azzal "hirdeted" maad, hogy tobbgyerekes anyuka vagy.
2012. júl. 19. 15:39
 46/47 anonim ***** válasza:
Lehet azért nem rendelnek, mert volt rosz tapasztalat a házi készítésű tortákról. Például nekünk volt, én már többször vettem háztól, ráadásul cukrász tanonc készítette, több helyről is vettem, de mindig meg kellett állapítanom, hogy a kedvenc cukrázdánk tudja az igazi szintet hozni, sajnos a torták kinézetre még oké, de ízre.....meg sem közelítették a cukrászdait! Meg szerintem sokan készítenek maguk ...igaz nem ilyen mutatósakat!
2012. júl. 19. 21:56
 47/47 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm még egyszer aki akkoriban bíztatott, úgy tűnik indulgat az üzlet, gondoltam megmutatom miket csináltam azóta, hátha valaki szívesen megnézi.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 27. 21:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!