Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ennyire sajnálni való lennék,...

Ennyire sajnálni való lennék, lenne egy több gyerekes anyuka?

Figyelt kérdés

Itthon vagyok a 4 éves lányommal és a 2 éves ikerfiaimmal. Nekiálltam először családnak, de már megrendelésre is formatortákat csinálni, de úgy érzem azért nem jönnek sokan, mert sajnálnak hogy így is sok dolgom van a gyerekekkel, nem akarnak "terhelni". Pedig nekem nagyon jó lenne egy kis mellékes, és igazán nem olyan nagy dolog, mert élvezem. Díszíteni mikor alszanak akkor oldom meg, megkeveri a többit a mixer. Az semmi.

Feltettem facebookra, mindenki jön hogy milyen gyönyörűek, csináltam egy csoportot és kiítam (igaz még csak pár napja) hogy csinálok kérésre, megrendelésre, bár ezt már hetek óra tudják sokan, mégis még csak egyet csináltam igazi megrendelésre, többit családba.

Mit tegyek hogy ne sajnáljanak annyira, hogy ne kérjenek meg, főleg ha tetszik amit csinálok.

Megmutatom miket csináltam mostanában, megmondanátok a véleményeteket, hogy érdemes e ezzel foglalkoznom egyátalán?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. júl. 16. 14:14
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jók a tortáid, de pár hét alatt azért ne várd, hogy beinduljon bármilyen üzlet. Mondjuk egy ember 1-5x vesz tortát egy évben (tippelek), ha egyáltalán... Szóval elég sok potenciális vásárló agyába kell beépülnöd fixen, hogy ilyenkor te juss eszükbe és ne a sarki cukiba szaladjanak az utolsó pillanatban. Ha bevállalod, érdemes árakat is feltüntetni, ne legyen "ciki" kérdezősködni se, hogy most baráti-e vagy se...
2012. júl. 16. 14:38
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a gyerekek miatt nincs megrendelésed. Főleg, ha idegennek csinálod, akkor ne is reklámozd, hogy van gyereked, és kész.

Egyébként ha bemész egy multiba, Tesco, Auchan, kb. 1500 Ft-ért lehet már tortát kapni. Jó, nem ilyen szép, az igaz, de a te tortáid a luxuskategória. Meg persze a magyar kisvállalkozónak mindig is nehezebb megélni, mint egy multinak. De szerintem szimplán csak az árak miatt nincs több megrendelésed, na meg minden üzletnek kell egy-két év, hogy befusson.

2012. júl. 16. 14:40
 13/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy a gyerekek miatt van kevés megrendelésed. Nekünk van fix cukrászunk, mi mindig tőle rendelünk, talán több család is így van ezzel.

Nekem a kozmetikusom visszaállt dolgozni, amikor 3 hónapos volt a babája, azóta újra hozzá járok mert tudom, hogy szüksége van a pénzre. Ha nem bírná, nem dolgozna.

A torták nagyon szépek, gratulálok hozzá :-) Hogy drága-e, azt nem tudom.

2012. júl. 16. 14:51
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem olyan vészes a 4000 ft. Ok, hogy a tescoban már 1500-ért is van, de azért azt ne hasonlitsuk már ilyenhez. Valakinek elég az a kategória, valakinek nem.
2012. júl. 16. 14:51
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
hol laksz?
2012. júl. 16. 14:55
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen, lehet az mulitikban olcsó tortákat kapni, de azok olyanok is. Menjetek már be egy cukrászdába, hogy mennyiért csinálnak formatortát??? A kérdező fillérekért adja!!!!!!!!!!!!!!

A lányomnak szülinapjára baba formájú tortát, amiben egy gagyi 300 ft-os kínais baba volt, a szoknyája volt maga a torta 7800 ft-ért csináltak (a környéken a legolcsóbb helyen), a sima torta, amin semmi díszítés az került fele ennyibe és hozzá tenném nem Budapesten volt, de még csak nem is egy nagyvárosban.

És nagyon sokan vannak akik szánnak ilyenre pénzt, mert a gyereknek csak 1× van egy évben szülinapja.

Kérdező én azt mondanám, hogy foglalkozz tovább vele, csak kicsit finomíts rajta, vannak nagyon jók, de van ami nekem egyáltalán nem tetszik. Pl a babás, túl sok a szín, és ha úgy sütnéd hogy közepébe egy igazi baba lenne, sokkal mutatósabb lenne. Meg az első szíves torta nagyon nagyon szép, de az a kék egyáltalán nem illik rá. Nekem a 2. színösszeállítása sem igazán tetszik, maga az ötlet szuper. A 3-4. eszméletlen!!!!

Remélem nem haragszol nembántásból írtam, építő kritikának szántam. :)) Egyébként nagyon ügyes vagy, én csak irigyellek érte, nekem nincs ilyen kézügyességem! :))

2012. júl. 16. 14:55
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ismerősöm ugyan ezt csinálja, mint amit te szeretnél. Ő először minden alkalomra ajándékba tortákat készített az ismerőseinek és mikor látták, hogy sokat, szépet és különlegeseket készít, akkor aztán egymás után jöttek a megrendelések. Most ott tart, hogy tanítás és a kisgyereke mellett 3-4 formatortát készít egy hétvégén. Nagyon nagyban csinálja már, előre elkészített fondant és előre elkészített figurák vannak a hűtőjében. Szépeket készítesz,de a figuráidon még van mit csiszolni. Ajánlom neked is, hogy minden alkalomra (ballagásra, szülinapra, névnapra, búcsúztatókra, keresztelőkre, találkozókra, esküvőkre) vigyél ajándékba az általad készített tortákból!!!
2012. júl. 16. 14:56
 18/47 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon szépen dolgozol, biztos lesz megrendelésed, csak türelem. Szerintem nem mindenki azért nem csináltat, mert azt gondolja sok dolgod van (lehet, hogy egy-egy igen), hanem inkább majd alkalomra várnak. A vevőket is meg kell szerezni és az idő. Hirdess sok helyen, biztos lesznek vevőid! Sok sikert!
2012. júl. 16. 14:57
 19/47 anonim ***** válasza:
100%

Az árról csak annyit, hogy nagyon alacsony szerintem! Budapesten ahol lakunk most akartam csináltatni a gyerekemnek tortát marcipán bevonattaé és kb. 5 db. kész maprcipán figurával. Semmi emelet, csak egy 16 szeletes torta, virág és lepke figurákkal a szélén körbe. A legalacsonyabb ár 16 ezer volt, ezért kapott egy sima oroszkrém tortát 3 figurával 6 ezerért!

talán nézd meg itt az árakat, ez egy pesti viszonylat:

www.sugarshop.hu

www.czinielcukraszda.hu

Na ennyit a te "magas" 4000 Ft-os csodáidról!! Szuper olcsón adod! Akinek ez magas ár a vegyen egy cukrászdában sima tortákat 5 ezerért!!

Még ilyet?! magas ár!

2012. júl. 16. 15:05
 20/47 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!