Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet megnevelni egy 3...

Hogy lehet megnevelni egy 3 éves gyereket?

Figyelt kérdés
Már nem bírom idegekkel. Amit mondunk neki, biztos hogy az ellenkezőjét csinálja. Csúnyákat mond rám is , és az apjára is, köpköd, nem fogad szót. Senki nem köpköd előtte, itthon nem láthatta. 6 hónapos terhes vagyok, meleg is van, nincs idegrendszerem. Hiába próbáljik szép szóval, büntetéssel, néha még veréssel is, semminek semmi haszna. Mit csináljunk vele? Kikészít.
2012. júl. 15. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Így van, nem kell rögtön a Kérdezőnek támadni!

ISmerek én is oylan családot (rokon) ahol 2 lány van (3 év korkülönbség)

Az egyik össze-vissza lóg mkivel, hazudik, 14 évesen cigizni kezdett, szüleitől csak pénzt követel, volt abortusza stb.

A másik lány meg fősikolára jár, sosem cigizett, 1 barátja van 4 éve, nem hazudozik,amit keres diákmunkán abból vesz a szüleinek dolgokat ...szóval tűz és víz a kettő, és ugyanazon szülőpár nevelte őket!!!!

Kérdező!

Próbáld ki ezt a sarokbaállítást, ez használhat; Csak egyet fogadj meg jótanácsnak: az indulatot (amennyire lehet!!) ne lássa rajtatok, mert arra reagál. Indulattal az indulatra.

2012. júl. 15. 21:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mostmár én is azt gondolom, hogy a tesó állhat a háttérben. Szeretjük a lányunkat, de ami sok az sok. Ezek után máshogy fogok a dolgokhoz állni.
2012. júl. 16. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Látom régi kérdés de ha meg itt vagy mi segített?

Ugyanez.. sok dolgot oviban tanult.. kopkod, loldosodik, ha rosszat csinál és rá van szólva csak azért is.. vagy mitn aki meg se hallja.. nem tudom mit csináljak..

nov. 5. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!