3 evesemnek rajzfilmzenek?
Figyelt kérdés
szeretnem letolteni mp-3 lejatszora a legujabban divatos rajzfilmslagreket. pl. dora,spangyabob etc... nem talalom oket letezik egyaltalan a neten? ha igen valaki tudna nekem linkelni ,legyszi?#rajzfilmslagerek
2012. júl. 15. 16:18
1/6 anonim válasza:
Youtuberól google chrome-mal le lehet tölteni őket mp3-ba..
2/6 A kérdező kommentje:
koszi ,megprobalom!
2012. júl. 16. 07:27
3/6 A kérdező kommentje:
nem talaltam ami tetszene! gyerekek altal eloadott dalokat szeretnek. segits legyszi!
2012. júl. 16. 19:40
4/6 anonim válasza:
Szerintem spongya bob korai három évesnek, mi most kaptunk rá a Pettson és Findusra, nagyon szereti a lányom. Youtube-ról is lehet nézni, sok rész fent van magyarul. Szeretjük még a miki egér játszóterét, a bogyó és babócát, george a kiváncsi majmot, és a kisvakondot.
5/6 A kérdező kommentje:
nem igazan nez meseket viszont a dalokat szereti ,inkabb hallgatja mint nezi. azert szeretnek rajzfilm dalokat felvenni ,letolteni neki! azert koszi!
2012. júl. 18. 22:54
6/6 A kérdező kommentje:
azt nem irtam,kultoldon elunk azert nem jutok eredeti cd-s dalokhoz.
2012. júl. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!