2,5 évesemnek milyen babakocsit vegyek?
Hát én 2,5 évesen már nem költenék rá.
Inkább futobiciglit vagyél a gyereknek , magadnak meg egy gurulós bevásárló kosarat. van belöle tök szépek, habár elég drágák de jobban megéri mint egy babakocsit 5 hónapra.
én se vennék már babakocsit, főleg hogy az én 2,5 évesem 15 kiló és ugye 15 kilóig terhelhetők a sport babakocsik, némelyik 18-ig, de ha hozzáadod a ruhát és a vásárolt cuccokat....
na meg már azért képesek sétálni :)
tolókaros tricikli? annak van kis tárolója hátul, belefér 1 nagyobb szatyor mondjuk :) előre is lehet tenni kosarat, te tudod irányítani a bringát és közben ő is tanulja tekerni
Én már nem vennék babakocsit, nekem is 2,5 éves a fiam. Már rég nem használjuk, talán télen voltunk egyszer vele a dokinéninél, mikor beteg volt.
Hogy ha azért szeretnél neki babakocsit, mert a boltban nem bírsz vele... erre jók a bevásárlókocsik, oda is bele tudod ültetni, vagy ha olyan helyre mentek, ahol van kicsi-kocsi (gyerek méretű bevásárlókocsi) amit ő tud tolni. Mondjuk ehhez is fegyelem kell, hogy ne tolja neki mindennek és mindenkinek.
Hátadra egy hátizsák, és kész. Csak bevásárláshoz én tuti nem vennék babakocsit, nem mellesleg, hogy neki is meg kell tanulni a vásárlás szabályait.
A mi sportkocsink már télen olyan szűknek tűnt a hacukában, ha most veszel, egy 3 évest overálban beletuszkolni.. vagy nagy kocsi kell hozzá, ami nem praktikus, főleg, hogy már a gyerkőc is több kiló, vagy ha kicsi összecsukhatót veszel, abba már nem fog beleférni kényelmesen, a kosara meg... valamelyiknek nincs is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!