Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit vegyek 1...

Milyen babakocsit vegyek 1 évesemnek?

Figyelt kérdés
Babakocsit kellene cserélnem, de olyan tanácstalan vagyok! Nagyon sokat használjuk-használnánk. Azt is néznem kell, ha esik, ha fúj akkor is használnom kell. + a hideg! Gondolok itt tetőre, lábzsákra. Adjatok javaslatot!Már 1 hete nézelődöm, de már nagyon belezavarodtam:(
2011. márc. 4. 05:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Graco -t valamelyiket.
2011. márc. 4. 07:51
 2/3 kisnita ***** válasza:

Sok mindent meg kell nézni ilyenkor pl: hol használnád? Hol laktok? Városban/faluban? Panelben laktok-e mert ha van lépcső és cipelni kell nap mint nap akkor az is szempont, hogy könnyű legyen...

Mi falun lakunk, nálunk nincs járda, ahol mi lakunk egyáltalán nincs, a faluban összesen kb 200 m járda van az iskola előtt, ennyi az össz. Nekünk fontos volt, hogy jó nagy kerekei legyenek, hogy a sz@r úton is tudjam tolni meg télen ha hó van akkor se akadjak el vele. Viszont jó időben sokat járunk a városba is busszal ezért kellett egy olyan kocsi is ami viszonylag kicsi, könnyű, fel tudom egyedül is rakni a buszra vagy ha túl sokan vannak össze lehet csukni kicsire és nem foglal sok helyet.

Ezért nekünk két kocsink van. Itthonra a nagyobbat használjuk (pierre cardin) jó nagy kerekei vannak, télen is egész jól tudok vele közlekedni, elég nehéz, de ahhoz hogy kijussak a házból vele csak 3 lépcsőfokot kell hurcolnom ezt meg már megszoktam. Van jó nagy kosár alul, vásárolni is el tudok vele menni. Téliesíthető, nem fázik benne a gyerek mínuszokban sem, van hozzá lábzsák is.

A másik kocsink sport kocsi, esernyőre csukható (bébégó) elég kicsi, télen nem tudnám használni egyrészt mert nagykabátban a gyerek alig fér bele, másrészt kis nyavvadt kerekei vannak amik egyből elakadnak a hóban (az egyik kerekéről a gumit tavaly nyáron sikeresen elhagytuk egy buszhoz szaladás alkalmával úgyhogy tavasszal azt is pótolhatom) viszont kis könnyű kocsi, van hozzá rá akaszthatós hálós táska, éppen elfér benne ami kellhet, alul is van egy mini méretű kis "kosár" 1-2 cucc elfér benne. Könnyű vele buszozni, egyedül is fel tudom tenni a buszra, ha olyan rokonhoz megyünk aki emeleten lakik akkor oda is fel tudom vinni nem kell lelakatolni a lépcsőházban. Könnyű irányítani, szeretem ezt is.

Konkrét márkát nem tudok mondani, az olcsó kínai is kocsik se rosszak, 1-2 gyereket azok is simán ki tudnak szolgálni ha jól van megválasztva az útviszonyokhoz meg mindenhez mérten.

2011. márc. 4. 08:09
 3/3 anonim válasza:
Nálunk az Anmar babakocsi nagyon bevált. Olcsó, de megbízható, és jól variálható (vízszintes fekvő / ülő helyzet, változtatható tolásirány, fixálható bolygó kerék stb). Van mindenféle tartozéka. 3 évvel ezelőtt vettük, akkor 50.000,-Ft volt.
2011. márc. 4. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!