Milyen sapit vegyek majdnem 3 évesemnek?
Figyelt kérdés
Milyen nyári sapit vegyek kisfiamnak? Vagy inkább kalapot? Baseballsapkát? Ami fülvédős sapi,vagy nem kell olyan? Nem tudom,melyik a praktikus. Megkötője legyen?
Linkelni tudtok,hogy milyen legyen?
2012. ápr. 29. 16:39
1/8 anonim válasza:
Én a kalapot választanám, mivel a baseball sapka nem védi a fület, ha meg füles, hülyén néz ki. Nem muszáj megkötősnek lennie, de ha mégis úgy érzed, hogy jobb lenne, egy sima gumipánttal (vékony) jól "rögzíthető", azt meg bárhol kapsz és otthon felvarrod.
2/8 anonim válasza:
3 évesnek nem is kell már sapka nyáron. Fiamnak baseball sapkája van, de ma is aláizzadt. Már csak divatból van rajta. Füles???? 1 éves babának kell, főleg nyáron. Szerintem.
3/8 anonim válasza:
Ha megtűri magán, akkor nem kell kötős. Fülvédős egy 3 évesnek nyáron nem kell, csak beleizzad. Inkább egy nagyon vékony kalap vagy fejkendő, az is inkább csak azért, hogy ne kapjon napszúrást.
4/8 anonim válasza:
Azért kérdés, hogy fülvédős legyen-e (az én logikám szerint), hogy ne égjen le a füle a gyereknek, nem?
5/8 anonim válasza:
Ja, 3 évesnek nem kell sapka? Hát én azért féltem a lányom a napszúrástól, és bizony egy nagyon vékony, szellős kalap mindig van a fején, ha nagyon süt a nap. Egyszer nem volt rajta két napig kánikulában és leégett a fejbőre.
6/8 anonim válasza:
Kis kalapszabású sapija van a kisfiamnak, kötős. A karimája szépen leárnyékolja az arcát, nyakát, fülét, a megkötő meg azért praktikus, mert nem fújja le a szél a sapit, nem csúszik el hancúrozás közben, stb.
7/8 A kérdező kommentje:
Tűző napon a napszúrás ellen kell a fejfedő!!!
Kalapokat néztem,de olyan vastag vászon anyagból vannak,sokban még pamutbélés is volt! Ilyet nem akartam venni,ebbe tényleg belesülne a feje. Azért köszi a válaszokat.
2012. ápr. 29. 17:42
8/8 anonim válasza:
2,5 éves fiamnak két nyári sapija van,egy baseball és egy nagyon vékony kalap.nagy melegben a baseball sapiba beleizzad a feje,de a kalap tényleg leheletvékony,védi a nyakát,arcát,úgyhogy ezt hordja majd főképp
nagyon világos bőrű,így neki azért is kell a sapi,hogy a bőrét védje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!