Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit mondjak a majdnem két...

Mit mondjak a majdnem két évesemnek?

Figyelt kérdés
Apuka nyomdafestéket nem tűrő attitűddel rendelkezik, lelépett ahogy kiderült a terhesség, azóta nem találkoztunk, csupan elektronikusan veszekedtünk mert nem akar részt venni sehogysem a gyereknevelésben, az apaságit nem intézte el, nem fizet és még soha nem találkozott a kicsivel. Mit mondjak neki ha kérdezi, hogy ki az apja, hogy ne csorbuljon nagyon a pszichológiai fejlődése?
2011. jún. 25. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
az igazat. apa nincs itt,nem láttam évek óta és nem hiszem hogy jönni fog. keress egy pasit, aki az igazi apja lesz és szereti a gyereket.
2011. jún. 25. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudod kicsim, te azért vagy, mert én nagyon szerettem az apukádat. Egyszer csak elment és nem tudom, hogy valaha fogod e látni. De tudod, a legszebb dolog ami történt az életemben az az, hogy az én kisfiam vagy. Majd keresünk egy apukát együtt, jó?

Mondjuk az én gyerekem kicsit idősebb volt amikor felmerült ez a kérdés...

2011. jún. 25. 21:58
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez egyszerűen egy olyan helyzet, amiben még soha életemben nem voltam és nagyon előrelátónak kell kellem, iszonyú felelősség...és tudom, hogy a haragot nem szabad átadni, a szenvedést amit okozott és a szomorúságot sem, itt vannak a nagyszülei, ő eddig azt hiszi, hogy így normális, van a papa, a mama és anyu...
2011. jún. 25. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz hiányérzete, amikor majd közösségbe kerül és kiderül a számára, hogy nem így a normális. Na az lesz kemény. Meg amikor megkérdezi, hogy "engem nem szeret az apukám?" Hát az az a pillanat, amikor egy angyal is azon gondolkodna, melyik lenne a legkegyetlenebb kínzás annak a nyomoroncnak, aki a spermát adta...

Kitartást hozzá.

2011. jún. 25. 22:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretnék egy kapcsolatot, egy olyan férfit magam mellé akivel egészséges partnerkapcsolatot tudok kialakítani és aki segít felnevelni a kicsimet, aki azért ott van neki is, ha szüksége van rá. De amikor én vagyok vele napi húsz órát, akkor nem tudom hogyan. Nem lakunk a fővárosban, és a férfiak nem néznek rám úgy, akkor sem ha éppen jól is érzem magam a bőrömben ü a babakocsit tolva, vagy a kicsit vezetgetve. Valahogy akikkel megismerkedünk a játszótéren, stb, mind mind több gyermekes, házas, elkötelezett vagy még fiatal pasi...Pedig akkor csinálnám a legjobban, ha még a kérdés előtt lenne egy apukajelölt. Ha néha ki is ruccanok egy kicsit a barátnőkkel, fél óránként hívom az anyámat, hogy van a gyerek :-)
2011. jún. 25. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát játszótéren ez nem fog menni. Próbáld ki a netes ismerkedést.
2011. jún. 25. 22:29
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkel az oldaladon a fővárosban sem néznek rád "úgy". Ha megkérdezné, hogy őt nem szereti-e az apukája, szerintem azt lehetne válaszolni, hogy ha ismerne, egészen biztos, hogy szeretne, de sajnos ő nem akar velünk találkozni, és mi erre nem kényszeríthetjük őt. Azt nem tartanám okos dolognak, ahogy keresünk együtt egy apukát... Ez a felnőttek dolga, a kicsi ne akarjon összehozni senkit senkivel, és mi se terheljük őt ilyesmivel. Inkább azt mondanám, talán majd Anya talál magának egyszer egy kedves embert, aki szeretni fog minket, és mi is őt, és az olyan lesz, mintha az apukád lenne, de azt nem tudhatjuk előre, hogy ez megtörténik-e és ha igen, mikor. Addig is mi szeretjük egymást mindennél jobban, és a nagyiék is minket, és mi őket, és ez nagyon-nagyon jó.
2011. jún. 26. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:

A második válasz (06.25, 21:58) egyébként tetszett, mintha magamat olvasnám; persze alapvetően jókat írtatok itt eddig végig a kérdéskörben.

Kedves kérdező!

Lehet neked email-t írni? (Ha mondjuk 24 órára engedélyezed az email küldési lehetőségedet, megköszönöm.)

Ha esetleg mégse, tudomásul veszem és megértem.

2011. jún. 26. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:
wtiger , írtam emailt neked
2011. jún. 27. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!