Tényleg elég 6-ig aludnia 2 évesemnek?
Mi hálát adunk a jó istennek, ha 6-kor kel és nem előbb.
Mi is mindent kipróbáltunk, de ő ennyit alszik és kész.
Azért mostanában már előfordult, hogy akár 7-ig, sőt egyszer negyed9-ig aludt (tiszta ideg voltam, nem beteg-e).
Nekünk azt mondta a doki, mikor ez szóba került, hogy gondoljak bele, közel 10 órát alszik a kisfiunk. Még ez is jó, mert sokáig nagyjából 8 órát aludt, de ő nem alussza végig az éjszakát, sajnos egy betegség nehezíti az életét és az alvását. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még így is jó kedvű, kiegyensúlyozott gyerek (nappal átlagban 1 órát alszik), tehát neki elég ennyi alvás. Valószínűleg a tiednek is.
Szia!
Én is azt tapasztaltam, hogy nincs összefüggés a reggeli kelés és az esti elalvás időpontja között. Nálunk volt egy időszak, amikor 5-kor kelt a srác, remek volt, mondhatom. :) Szerintem ez alapbeállítottság kérdése, ahogy a felnőttek közt is van reggeli és éjjeli típus, már a gyerekeknél is.
Azért abban bízhatsz, hogy a reggel 6-ból 7 lesz, és nagyritkán még talán 8 is. Egy gyerekkel kapcsolatban minden folyton változik.
Fektesd le este korábban (ne 21:30-kor), akkor nektek is több időtök van „szabadon”, és jobban bírod majd a korai kelést.
szerintem elég. ha azt akarod, hogy később keljen fel, vagy később kell lefektetni vagy délután kell hamarabb felkelteni.
Akinek az anyukája 8-ra jár dolgozni (például az én 2,5 éves lányom anyukája ;o))), az mindennap 6kor kel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!