Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Thermobaby Kiddyloo lépcsős...

Thermobaby Kiddyloo lépcsős wc szűkítő? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

Kislányom szépen bilizik, de tartogatni még nem nagyon tudja, ezért kb. 10 percenként bili mosás van.

Ma úgy ébredtünk, hogy "kipóbálom vécét".

Hát mit mondjak nagyon örülök, mert munka és víztakarékosabb a wc-s megoldás, mint a bili.

Azonban ugye fél, hogy beleesik és a nyakamba kapaszkodik.

De Ő már nagylányosan wc-be akar.

Megoldás lehet ez a fajta szűkítő?

Valakinek van ilyen? Bevált?

A válaszokat előre is nagyon köszönöm

2012. júl. 13. 10:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
9. vagyok. A hidegfront miatt vagy ilyen ideges?
2012. júl. 13. 13:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok ideges, (annak kellene lennem?) csak válaszoltam a megnyilvánulásodra. Amúgy elég szánalmas, hogy ha észérvekkel nem tudsz előállni, akkor cinikusan gúnyolódsz - értelmes ember ilyet ritkán csinál, de egészségedre:)

Ne haragudj, most már látom, hogy kötekedni akartál, és normális hangvételű válasszal nem tudsz mit kezdeni. Nem akartam elrontani a kicsit beteges játékodat. Sajnálom:)

2012. júl. 13. 13:12
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd vissza a válaszod utolsó négy sorát, és aztán minősíts engem.

Leírtam a véleményem, ami nem egyezett a tiéddel, és ezen felháborodtál.

Személyeskedés helyett inkább fogadd el, hogy vannak, akik másképp gondolkodnak egy adott kérdésről, és nem kötekedni, támadni stb. akarnak.

2012. júl. 13. 13:49
 14/18 A kérdező kommentje:

Uhh Lányok ne vitatkozzatok! Emberek vagyunk, különbözünk, más értékrenddel rendelkezünk ebben semmi extra nincs.

Egy wc ülőkén összekapni meg aztán abszolút nevetséges.

Nagyon örülök, hogy megerősítettetek abban, hogy jó lesz ez a szűkítő. Egyébként már megrendeltem aztán majd meglátjuk.

Annyi de annyi felesleges cuccot vettem születésétől a lányomnak, hogy ez már nem fog osztani-szorozni, ha esetleg a pénzkidobás kategóriába esik.

Minden cuccunkat sikerült jó áron eladni, max ennek is ez lesz a sorsa.

Egyébként mi is kombi ülőkét akartunk. Közelünkben csak praktiker van, és ott 11.000,- ftba kerül. És a gyerek akkor még mindig nem éri fel egyedül, és még mindig nem tud semmibe megkapaszkodni.

Na majd meglátjuk mennyire válik be, mert ugye a cél az, hogy felnőttesen egyedül is elvégezhesse a dolgát. Villanyt felnyomni tud, wc-t lehúzni tud, pisi után megtörölni magát ügyesen tud, már csak egyedül kellene magát a wc-re felbűvölni :)

2012. júl. 13. 13:55
 15/18 anonim ***** válasza:
13. vagyok. Kérdező, teljesen igazad van. Én a magam részéről be is fejeztem a vitát.
2012. júl. 13. 14:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, a kicsi nagyon szereti ezt a szűkítőt, szerintem érdemes rá beruházni.

Amúgy én egyetértek a 9-es válaszolóval, én sem értem, mit zavar az mást, ha valaki ilyet vesz. Nyilván nem a másik pénzéből veszi, így ezen kötekedni elég nevetséges:)

2012. júl. 13. 15:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocs, a 10-essel értek egyet, és a 9-est nem értem:D
2012. júl. 13. 15:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Jelentem megjött a wc szűkítő.

A gyermekem másfél óra késéssel ment déli alvásra, mert nem bírtam levakarni a wc-ről.

Nagyon tetszik neki, hogy egyedül, úgy mint mi végezheti a dolgát és nem kell neki segítenem.

Nem olcsó, de jó befektetésnek tűnik eddig, úgyhogy úgy néz ki én is csatlakozom a pozitív tapasztalatokkal rendelkező anyukákhoz.

2012. júl. 16. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!