Hereműtét 20 hónaposnak Miskolcon, tapasztalatok?
Miért kell műteni?
Mi is erre várunk, azért írok, mert kíváncsi vagyok a válaszokra, ne haragudj :)
Bár én nem miskolci vagyok, de azért egy-két kérdésre tudok válaszolni. :) Az én kisfiamat 1 évesen műtötték rejtett herével, a kövekező 2 hét múlva lesz.
Enni, inni a műtét előtti napon éjfélig lehet. Legközelebb csak a műtét után. A műtét után két órával ihatott vizet, mivel nem hányt tőle, ezért ihatott teát is, rá egy órára kapott szűrt húslevest. Utána pudingot és ropit eszegetett aznap. (másnaptól ehet rendes kaját)
Mi a műtét másnapján reggel jöhettünk is haza, és nagyon jól viselte, nem volt semmi gond, ugyanúgy játszott, mint előtte.
Fürdeni csak a műtét után kb egy héttel lehetett, ekkor volt varratszedés is.
Ha van esetleg még kérdésed szívesen segítek. :)
Arra lennék kíváncsi, h vigyek-e kaját vagy adnak vagy lehet-e kapni a közelben. Neki is és magamnak is. Mert ott leszünk ketten ked délelőttől csütörtök reggelig minimum. Fürdetésnél: milyen körülmények között tudom előtte este megfürdetni. Van-e hűtő, mikró az osztályon, h megihassa az esti tejét.
Reggel mikor vitték el a műtétre, mikor hozták vissza? Utána mit csináltatok? Kómázott egész nap vagy már mászkálni akart?
Előre is köszi a válaszokat! Szép napot!
Az elsőnek: A csatornában, hasüregen kívül van az egyik heréje, lehozzák a zacsiba. Orvosok tudják tapintani, de mi nem. Mindenképp a műtétet javasolták, mert komolyabb baj lehet belőle, pl. a másik is károsodhat, ami a helyén van.
Azt szeretném tudni, hogyan fogjuk eltölteni a műtét előtti délutánt illetve az utána lévőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!