Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Thermobaby Kiddyloo lépcsős...

Thermobaby Kiddyloo lépcsős wc szűkítő? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

[link]

Kislányom szépen bilizik, de tartogatni még nem nagyon tudja, ezért kb. 10 percenként bili mosás van.

Ma úgy ébredtünk, hogy "kipóbálom vécét".

Hát mit mondjak nagyon örülök, mert munka és víztakarékosabb a wc-s megoldás, mint a bili.

Azonban ugye fél, hogy beleesik és a nyakamba kapaszkodik.

De Ő már nagylányosan wc-be akar.

Megoldás lehet ez a fajta szűkítő?

Valakinek van ilyen? Bevált?

A válaszokat előre is nagyon köszönöm

2012. júl. 13. 10:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%
Sima szűkítő is elég, nem kell lépcsős....
2012. júl. 13. 10:32
 2/18 A kérdező kommentje:
De arra hogy ül fel? Oké, hogy fellépő, de mibe kapaszkodik? :)
2012. júl. 13. 10:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Lépcsős szűkítőnk van, de nem ez a tipus. Kisfiam imádja, könnyen fel tud ülni, jó, hogy meg tud kapaszkodni közben, biztonságos. Egyszerűen tisztítható. Nekünk nagyon bevált.
2012. júl. 13. 10:38
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
Felülteted. Kapaszkodni az én gyerekem sosem kapaszkodott. De a te dolgod, ha van ennyi pénzed, akkor vedd meg. Sima ülőke már 500.- forintért is kapható...
2012. júl. 13. 10:40
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekünk van sima, de az nem volt jó, a kicsi egyedül akart WC-re menni, nem tűrte el, hogy ültessük, inkább nem pisilt. Ezért megvettünk neki egy hasonlót, mint amit linkeltél, azóta egyedül pisil, nagyon büszke rá.
2012. júl. 13. 10:43
 6/18 A kérdező kommentje:

Igen.......most is ez a gond, hogy mikor ráültetem "kiabál", hogy "én akarom, én akarom", de ugye érzi, hogy nem biztonságos, ezért csimpaszkodik a nyakamba........na és ezért gondoltam ilyenre.

Örülök, hogy Nektek bevált.

Nos........hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem drágállom, és hogy tele vagyunk pénzzel, de inkább veszek ilyet, mint 500 ft-osat. Anyósom nagy híve az olcsó dolgoknak, de az első unokája szobatisztaságra szoktatása alatt még ős is azt mondta, hogy inkább vett volna drágábbat. Mellé folyt a pisi, és folyton lecsúszott a szűkítő az ülőkéről.

Na de ebbe nem is akarok belemenni, mert bizti vannak jobb minőségű és mégis olcsóbb cuccok is.

Engem most konkrétan a lépcsős-kapaszkodós szűkítő érdekelne.........köszönöm az eddigi válaszokat.

2012. júl. 13. 10:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Érdemes megnézni teszveszen, ott sokkal olcsóbban megkapod. Én is ott vettem... lefertőtlenítettem és szerintem rendben van.

[link]

2012. júl. 13. 11:07
 8/18 anonim ***** válasza:
én is most készülök ilyet venni.Még a kombinált ülőkére gondoltam de ahhoz kell még a fellépő is külön.Megfogom rendelni ezt a lépcsőst.Van 500ft -os szűkítőnk úgy megbillent a lányom alatt hogy azóta nem hajlandó ráülni csak a bilit használja.Inkább rááldozok most ennyit úgyis van még egy pelenkásunk.
2012. júl. 13. 11:53
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Jézusom! Komolyan gondoljátok, hogy érdemes ennyi pénzt kiadni egy WC szűkítőért??? Szerintem teljesen megteszi az egyszerű 1000 Ft-os is, mi tettünk a Wc elé egy kis sámlit, arra rálép a fiam és kész. Én is minden jó és hasznos dolgot megveszek a gyerekeimnek, szerencsére meg is tehetjük, de azért mindennek van határa.
2012. júl. 13. 12:19
 10/18 anonim ***** válasza:

Igen, komolyan.

A kicsi nem tudott úgy mászni a WC-re, hogy ne tornázza le a sima szűkítőt, ezért utálta. 3000-ért vettem használtan, és egyáltalán nem használjuk el annyira, hogy mondjuk 2000-ért ne tudnám eladni mikor már nem kell.

Amúgy meg neked nem teljesen mindegy? Miért lenne túlzás, csak mert te nem akarsz ilyet venni? Mi nem szórjuk a pénzt, de vannak helyzetek, amikor mérlegelni kell, hogy mit tegyünk, ez is ilyen helyzet volt. A te gyereked ügyes, rá tud úgy mászni a wc-re, hogy ne billegjen, meg potyogjon bele, az enyém meg nem. Na és? Te nem leszel attól kevesebb, ha én kidobok pénzt az ablakon, nem?

2012. júl. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!