Thermobaby Kiddyloo lépcsős wc szűkítő? Tapasztalatok?
Kislányom szépen bilizik, de tartogatni még nem nagyon tudja, ezért kb. 10 percenként bili mosás van.
Ma úgy ébredtünk, hogy "kipóbálom vécét".
Hát mit mondjak nagyon örülök, mert munka és víztakarékosabb a wc-s megoldás, mint a bili.
Azonban ugye fél, hogy beleesik és a nyakamba kapaszkodik.
De Ő már nagylányosan wc-be akar.
Megoldás lehet ez a fajta szűkítő?
Valakinek van ilyen? Bevált?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm
Igen.......most is ez a gond, hogy mikor ráültetem "kiabál", hogy "én akarom, én akarom", de ugye érzi, hogy nem biztonságos, ezért csimpaszkodik a nyakamba........na és ezért gondoltam ilyenre.
Örülök, hogy Nektek bevált.
Nos........hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem drágállom, és hogy tele vagyunk pénzzel, de inkább veszek ilyet, mint 500 ft-osat. Anyósom nagy híve az olcsó dolgoknak, de az első unokája szobatisztaságra szoktatása alatt még ős is azt mondta, hogy inkább vett volna drágábbat. Mellé folyt a pisi, és folyton lecsúszott a szűkítő az ülőkéről.
Na de ebbe nem is akarok belemenni, mert bizti vannak jobb minőségű és mégis olcsóbb cuccok is.
Engem most konkrétan a lépcsős-kapaszkodós szűkítő érdekelne.........köszönöm az eddigi válaszokat.
Érdemes megnézni teszveszen, ott sokkal olcsóbban megkapod. Én is ott vettem... lefertőtlenítettem és szerintem rendben van.
Igen, komolyan.
A kicsi nem tudott úgy mászni a WC-re, hogy ne tornázza le a sima szűkítőt, ezért utálta. 3000-ért vettem használtan, és egyáltalán nem használjuk el annyira, hogy mondjuk 2000-ért ne tudnám eladni mikor már nem kell.
Amúgy meg neked nem teljesen mindegy? Miért lenne túlzás, csak mert te nem akarsz ilyet venni? Mi nem szórjuk a pénzt, de vannak helyzetek, amikor mérlegelni kell, hogy mit tegyünk, ez is ilyen helyzet volt. A te gyereked ügyes, rá tud úgy mászni a wc-re, hogy ne billegjen, meg potyogjon bele, az enyém meg nem. Na és? Te nem leszel attól kevesebb, ha én kidobok pénzt az ablakon, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!