Anyukák, kis gyermekeitek anyajegyeit szoktátok bőrgyógyásznak mutatni évente? Köszönöm.
Nálunk ez a téma nem aktuális, mert mindkét fiamon (1,5 és 3,5) eddig csak 1-1 anyajegyet találtam :)
Persze ha lenne olyan nagyobb, kiálló, vagy gyanús akkor mindenképpen megmutatnám bőrgyógyásznak.
Igaz én nem vagyok anyuka, de megláttam a kérdésedet, és gondoltam, válaszolok. :)
Nekem rengeteg anyajegyem van kislánykorom óta. Pár éve nekem azt tanácsolta a bőrgyógyász, hogy félévente-évente menjek el hozzá és nézzük meg őket, a biztonság kedvéért.
Ebből kiindulva, ha több anyajegy van a piciken akkor szerintem nektek is megéri rendszeresen elmenni.
Az én gyerekemnek jópár anyajegye van, de még nem mutattam bőrgyógyásznak. Természetesen, ha látnám, hogy változnak, gyanúsak, akkor megmutatnám rögvest.
Mondjuk hozzáteszem, én magam is egyszer voltam csak eddig ezért bőrgyógyásznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!