Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan tudom elvenni/leszoktat...

Hogyan tudom elvenni/leszoktatni 23 hónapos fiamat a CUMIról?

Figyelt kérdés
Este nem sikerült elaltatni nélküle, mert nem akartam zavarni a páromat a nyűglődése miatt. Most délben sikerült, de nem igazán tetszett neki. Mondtam, hogy apa elvitte és odaadta a kombájnnak. Este nem tudom, hogy még mi lesz. Ti hogy csináljátok?
2012. júl. 11. 12:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes :) Örülök, hogy sikerült "simán" túllendülni a cumitémán. Nálunk is aktuális az ágycsere, már ki is néztem egyet. Nem mászkál a kisfiad, amióta nem rácsoságya van?
2012. aug. 8. 19:04
 12/12 A kérdező kommentje:
De sétál, amióta nem a rácsosban alszik. Nem tudom ott hagyni a szobában, hogy egyedül elaludjon, mert, ha még nem annyira álmos, akkor szépen kijön utánam. Na..tegnap kivételesen lefektettem és még kimentem tőle, hogy bekenjem a nővére lábát (mert mindig vakarja), és nem jött ki, de már álmos volt. Elaludt egyedül. Most éjjel fel sem kelt egyszer sem. Ha éjjel vagy hajnalban még ég a kislámpa és megébred, összeszedi az ágyából a nyuszit, a tigrist és a macit és átjön hozzánk. Már úgy csinálom, hogy lekapcsolom a lámpát és inkább kiabáljon, hogy fent van és inkább én átmegyek és vissza altatom vagy melléfekszem, mert nem akarom, hogy beszokjon közénk. Lányomat 4 évesen tudtam kiszoktatni tőlünk. A babával már nem fértünk el az ágyon ennyien. Tehát szerintem neked is mászkálni fog. Annyiba jó, hogyha kint vagyok az udvaron és ő alszik, nem kell attól félnem, hogy sír a kis ágyban és nem hallom meg, mert ugye ki tud jönni utánam és megkeres, ha felkelt.
2012. aug. 9. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!