Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mindent megkérdeztek...

Ti mindent megkérdeztek először a párotoktól, ami a gyerekkel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha hülyén fogalmaztam, de ilyenekre gondolok, hogy a gyerek pl. megkérdezi ehet-e csokit az anyukájától, ő pedig azt mondja erre, hogy apa mit mond? Ha apa megengedi ehet, ha nem, nem. Vagy nézhet-e tv-t. Erre szintén az a válasz, hogy apa mit mond? És így tovább? Ezt így kell? Komolyan érdekel, semmi hátsó szándék nincs a kérdésem mögött, ha esetleg valaki azt gondolná. :) Én úgy gondolom, hogy így a gyerek egy kicsit talán úgy láthatja, hogy apa a főnök, és csak az a jó, amit ő mond. Legalábbis ha én lennék a gyerek, ezt gondolnám. Vagy nem így van?
2012. júl. 10. 22:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha az egyik szülő "márcsakazártis" adja alá a lovat, ott nagyon bűzlik valami. 7 éve vagyunk házasok, 6 éves a közös legidősebb gyerkőc, de soha, soha nem volt olyan, hogy ha az egyikünk Á-t mondott, akkor arra a másik B-t.
2012. júl. 13. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!