Kisfiam 5éves lesz hamarosan, és ami aggaszt az az, hogy nem akar, vagy nem érdekli a rajzolás! :- ( Kérésre rajzol 1 házat, meg 1fát. Volt így valaki?
Szóról szóra ugyanez van nálunk is.
Októberben lesz 5 éves a fiam, és csakis kérésre rajzol, akkor is max. emberkét, napocskát, vagy pókot ami ugyanaz mint a napocska. :D
Szerintem csak nem érdekli a dolog.
Teljesen normális, nem érdekli a rajzolás.
Emiatt nem fogják visszatartani az iskolából, ha erre ment ki a kérdés valójában!
Személy szerint én soha a büdös életben nem árultam el senkinek, hogy hol lakom és hogy hívják a szüleimet... pedig az óvodai továbbküldéshez egy "elengedhetetlen" folyamat :)
Ne aggódj ez teljesen normális! A legtöbb gyerek pici korában nagyon szeret rajzolni, de vannak akik nem: például én oviban szívemből utáltam rajzolni (de persze ezt kívül nem mutattam), ugyanígy voltam vele, hogy ha kérik, akkor rajzolok, de magamtól szinte soha. Most pedig láss csodát, nincs fél éve, hogy hobbiszinten kezdtem foglalkozni a rajzolással, és (nem a magam istenítésére mondom), de tényleg nagyon szép portrékat készítek.
Ez a dolog a fiúknál gyakoribb, őket jobban érdeklik a kisautók meg a maguk elfoglaltságai ebben a korban, de később javul a helyzet, akkor nekiállnak autókat, motorokat meg mindenféle szörnyeket rajzolni/inkább csak firkálni, aztán ahogy egyre többet gyakorolják, már egészen szép rajzok születnek. Később aztán sajnos az iskolai órákon fogják kiélni művészi hajlamaikat... (12L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!