S. O. S' kisfiamnak már hetek óta megy a hasa volt olyan h helyre állt de ujra kezdödött doki normafloert irt fel meg enterol hasfogot de egyik sem akar használni mit csináljak? így kifog száradni? Mit tegyek kiszáradás ellen?
laktiv babyre válts lehet jobb lesz mint a normalfol ha az összes elfogy addigra helyrejön a széklet
illetve hipp sárgarépa levet itass vele
illetve egy széklettenyésztést javasolok
Ne haragudj, de szerinted normális, ha hetek óta megy a hasa? Én az első hét után követeltem volna a széklet tenyésztést.
Egyébként valószínűbb szerintem, hogy allergia, nem? Vagy tejcukorérzékenység? Hogy álltok a tejtermékekkel???
Megjegyzem a normaflor nagy nulla. Adj neki laktiv babyt vagy protexin restoret.
Nem fog kiszáradni, ha nem napi 5-ször megy a hasa és a folyadék benne marad. Itass vele sok cukor nélküli teát, a hipp ORS is nagyon jó.
Egyen kekszet , főtt krumplit, nyákos rizst.
Első minden lényegeset leírt, én is kitenyésztetném a kakát.
Lactiv baby nagyon jó, illetve nálunk a BonoLact pro Kid szokott beválni, igaz, azt az egész dobozzal megeszi a fiam (30 napi adag).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!