Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S' kisfiamnak már hetek...

S. O. S' kisfiamnak már hetek óta megy a hasa volt olyan h helyre állt de ujra kezdödött doki normafloert irt fel meg enterol hasfogot de egyik sem akar használni mit csináljak? így kifog száradni? Mit tegyek kiszáradás ellen?

Figyelt kérdés
néha nagyon hig és nagy mennyiségü de van ugy h kevés és és vizes vagy éppen darabos kérlek adjatok tanácsot mert az orvos csak ezeket írja fel pedig már 2x is voltunk bent
2012. júl. 4. 10:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a protexin vált be. Nem tudom, milyen idős a kisfiad, az 4 éves kortól van. Nekünk ebben az esetben az orvos írt fel HUmana elektrolitot, ami pótolja az elvesztett ásványi anyagot. Hasfogó szerintem sem kell, majd beáll a probiotikumtól. Folyadékpótlásra figyelj oda és enni is lehetőleg olyat egyen, ami inkább fog. (Most a gyümiket hanyagoljátok egy darabig, vagy egyen banánt, reszelt almát.)
2012. júl. 4. 11:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Tavaly az enyém küzdött vele több, mint egy hónapig.

Volt széklettenyésztés, az negatív lett minden féle bacira, új dolgot nem kapott enni, mert még csak szopizott, így vártunk, probiotikumot kapott, több félét is, semmi nem használt, a doki szerint valami csúnya vírust nyelt be, végül magától elmúlt.

Minden képp kérj széklettenyésztést a dokitól.

2012. júl. 4. 13:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Széklettenyésztés és gasztros vizsgálat, egy alapos dokiraváltással egybekötve. Én nem maradnék annál az orvosnál, aki így félvállra veszi a huzamosabb fosást.
2012. júl. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!