Van itt még olyan, aki kudarcot vallott a szobatisztasággal?
Tavasszal töltötte be a két évet a kisfiam, így úgy gondoltam, nyáron eljön a szobatisztaságra szoktatás ideje. Egy hónapja levettem róla a pelust, egyre ügyesebb volt, pár napja már sétálni is kisnadrágban tudtunk lemenni, mert előtte szépen elment a bilire, sőt, már a délutáni alváshoz sem kellett a pelus, mert pisilt lefekvés előtt is.
Aztán pár napja minden megváltozott. Egyre több lett újra a baleset, rendszeressé vált, hogy nem hajlandó ráülni a bilire, egy perc múlva pedig bepisilt. Miután ma délelőtt kétszer pisilt be, zokogva bepelenkáztam.
Nagyon-nagyon el vagyok keseredve. Ezt a nyarat már elbuktuk, így jóval 3 éves kora után lesz csak szobatiszta. Még jó, hogy olyan városban élünk, ahol nem veszik fel oviba azt, akinek kistestvére van, így legalább az a veszély nem fenyegeti, hogy emiatt nem veszik fel, hiszen nem mehetne amúgy sem.
Kérlek, ne oktassatok ki, és ne hordjatok el minden sz.r anyának azért, mert nem szerettem volna még 3 évesen is pelenkázni. Enélkül is nagyon szomorú vagyok. Úgyhogy ez most nem is kérdés volt, csak jólesett kiírni magamból. :(((
Ne keseredj el. Nálunk is van baleset, pedig már április óta szobatiszta.
Mostanában mikor bepisil véletlenül, már jön és mondja, hogy "semmi baj", amit én szoktam mondani neki. Annyira cuki :)
Szóval vedd le róla a pelust és hagyd, hogy feltalálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!