Anyukák! Milyen ruhákat vesztek sulikezdésre 7-8 éves gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
Most vannak őszi cuccokra leárazások,és gondoltam megveszem a fiamnak a ruhákat.Eddig vettem neki 2 farost,3 hosszú ujjú felsőt,egy vékony pulcsit,2 vastagabbat,vékony zoknikat,2 pár vastagabbat télre,pár alsógatyát,2 pólót,egy tavaszi kabátot,és egy baseball sapkát.A 13 éves lányomnak is mindig bevásárolok sulikezdésre.Ti vásároltatok már valami ruhát?Ha igen mit?Ha nem akkor miket fogtok venni a gyerekeiteknek?2012. júl. 9. 13:10
1/2 anonim válasza:
Szia! Én is vásárolok, muszáj is, hiszen a meleg ruháit már majdnem mind kinőtte, amit nem, azt meg még az óvodában szétnyűtte. :)
Kb. olyasmiket vettem eddig, mint te, vékonyabb anyagú és farmer nadrágokat, hosszú ujjú pólókat, kardigánt. Fogok még venni kabátot, és sajna cipőket is kell (azért sajna, mert nálunk ez nem könnyű ügy, ráadásul „ünneplő cipőt” is kell szereznem, azok meg annyira rondák, amiket eddig láttam, hogy sajnálom rá a pénzt :).
Te nem tudod véletlenül, milyen cipőt és hol érdemes nézni évnyitóra?
Amin még nagyon gondolkodom, bár nem szezonális termék, hogy mivel most ősztől napi 1 tornaóra lesz kötelezően a sulikban, lehet, hogy több melegítő/póló kéne arra.
2/2 A kérdező kommentje:
Ez minden iskolába érvénybe lép?Minden nap testnevelésóra?Erről én is hallottam a híradóba,de nem gondoltam volna,hogy meg merik tenni.Hát ünneplőcipőkkel mi is gondba vagyunk:( Kinőtte azt,amit az unokatesótól örökölt.Néztem már kínaiba,Deichmanba szinte mindenhol:( Akkor vennünk kell még pár melegítő együttest,ha ez érvénybe lép....
2012. júl. 12. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!