Úszómellény, karúszó vagy puddle jumper? Linkek alább.
2012. júl. 7. 13:08
1/3 anonim válasza:
Úszógumi karúszóval.
Maga a karúszó mély vízbe semmit sem ér.
Az úszógumiból ki tud esni a gyerek.
Az úszó mellény kényelmetlen, felcsúszik.
Az úszógumi karúszóval vált be, nem tud kiesni/kicsúszni az úszógumiból.
De az úszógumi is több méretben kapható, szűkebb kell hogy legyen belül.
2/3 anonim válasza:
Hát attól a puddle jumpertől szerintem frászt is kapna a fiam,ha rá akarnám tenni!!!Úszógumi+karúszó ha mély a víz,ha csak azért kel,h mégis biztonságban tudd a gyereket akkor elég az úszógumi-szerintem.
3/3 anonim válasza:
Ugyanazt mondom, mint az előttem szólók, bár ennyi idősen a lányomnak még beülős úszógumija volt, karúszója nem.
Turiban vettem neki pár forintért ilyen mellényt, csak rózsaszínben, tavaly egyszer ráadtam, felcsúszott a nyakába, így idén elő sem vettem. Most 2,5 éves és karúszóval strandolunk a kisebb vizekben.
Az első eszközt nem ismerem, még nem is láttam soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!