Mi a legjobb 21 hónaposnak? Karúszó, mellény, vagy mi? A beülős úszógumiban nem marad meg.
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 19:16
1/3 anonim válasza:
Mi babának való gumicsónakot vettünk, a beülős úszógumi nálunk sem vált be. Igaz, nekünk csak annyira kellett, hogy be tudjunk menni a tengerbe mindhárman, 21 hós kislányunk imádta a gumicsónakot. Nem próbált meg belőle kimászni, persze apa elöl, én meg hátul álltam, ugrásra készen, ha bármi történne. De abszolút jól sült el, pedig komoly fenntartásaim voltak, hogy gumicsónakot vegyünk.
2/3 anonim válasza:
tud úszni? mert ha igen akkor akár a karúszó is.
enyém 1,5 évesen már elég szépen úszott de a karúszó nem volt elég, mert ugye még nem tartotta szépen magát, így elsüllyedt, a karja meg fönt maradt :D
a mellény meg igazán nem úszásra való hanem hajókázásra, biztonsági eszköznek ha mégis. abban meg szinte egyáltalán nem tudnak úszni mert még a a nyakánál is fel van fújva, enyém bele is fejel a vízbe vele mert annyira kiemeli a felső testét :D
enyém sima pici úszógumit kap, de mint írtam, ő egész szépen úszik már tavaly nyár óta :)
ha tied egyáltalán akkor hagyd mindet és a karodban vidd be :)
3/3 anonim válasza:
Lehet kapni egészen icipici átmérőjű úszógumit, ami a hónaljánál megtámasztja, nem borul fel és nem is csúszik ki lefelé. Nekünk olyan van, imádja/imádta mindkettő. A lábukkal meg tudnak kalimpálni, így haladnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!