Masfel evesnek karuszo? Te gyerkocod milyen uszogumit kap a
vizben? A karuszo hasznos? Biztonsagos?
Az én lányom 2 éves kora előtt valamivel kapta meg a karúszóit. Imádta, viszont ő egy igazi vizicsirke, így az sem zavarta, ha néha a feje a víz alá kerül (karúszóknál előfordul). Viszont nem süllyed el, de persze ettől még mellette kell lenni. A barátnőm fia viszont nem viselte el magán, szúrta zavarta. Szerintem nyugodtan próbáld meg, ha tetszik neki használjátok, nem hiszem, hogy bármilyen úszóval magára hagynád a vízben:)
2012. jún. 8. 12:46
Én a másfél évesemnek még inkább azt a fajta úszógumit vettem amibe bele tudod ültetni, alul sem csúszik ki. Szerintem egy másfél évesnek még ez biztonságosabb, bár attól is függ hol fogod használni mert a kerti medencébe lehet túlzás.
2012. jún. 8. 12:47
Már alig egyévesre is raktam, nekem mindkét gyerekem nagyon szereti. Igazi vízicsibék, nem szeretik, ha fogjuk őket, ezáltal korlátozva vannak. Így vettünk nekik karúszót és azzal kotornak a vízben. Néha alig győzünk utánuk úszni. :-)
Ahogy az első válaszolónál, úgy nálunk sem gond, ha víz alá kerül a fejük, nem zavarja őket, tény, hogy karúszóval előfordul ilyesmi. De amúgy fenntartja őket elég jól, el nem süllyednek vele.
2012. jún. 8. 12:49
4/10 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyom magara!:-D koszonom,kiprobaljuk.eddig a fiam is vizicsirke tipusnak tunik,19 honapos egyebkent. Az uszogumit nem igazqn szereti,mert abban nem tud ugy mozogni,olben plane nem.ezert gondoltunk a karuszora.ha neha viz ala kerul a feje,az elvileg nem gond.ha fenntartjq tobbnyire,az jo.9 es fel kilo amugy
Azt a beleülőset az én lányom soha nem bírta, de tény, hogy az a legbiztonságosabb, de ha ott van mellettük az ember (és miért ne lenne) akkor a karúszó is az, ha elesik és nem tud felállni a karúszó jelzi, hogy hol van így azonnal ki tudod kapni a vízből.
2012. jún. 8. 12:51
6/10 A kérdező kommentje:
Van hagyomanyos is,de abbol a beleulosbol folyton kimaszna.gondolom ha elfarad,akkor ellesz benne.vagy ha megis zavarja,h vizes lesz arca :-)))
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kpróbáljuk a karúszót!
Mindkét gyerekem 1 éves korától használt karúszót, mindketten vízimádóak. Nagyon szerették, hogy szabadon mozognak a vízben, nem zavarta őket, ha a fejük a víz alá kerül pár mp-re (sőt...). Úszógumit szinte egyáltalán nem használtunk.
2012. jún. 8. 22:09
22 hónaposomnak sima kör úszogumija van, és karúszója. mindkettő elvileg 3 éves kortól van. mi vizi gyógytornára járunk és elején a lányom nagyon félt csak simán az úszógumiban, akkor vettük a karúszót. azóta semmi baj :)
2012. jún. 8. 22:34
Van spéci bébi karúszó. Rikító narancssárga és direkt a legkisebbeknek való. Mi vízisportszer boltban vettük.
Van még egy mentőmellény féle is, ami alul a lába között is öves. Nem kínai gagyi, hanem ez is komolyabb változat. Némo hal van az elején.
Meg ott a beleülős kishajó, amiből kilóg a lába a vízbe, de abban nem igazán tud fürdeni.
A tesójának olyan fürdőruhája van, mint egy úszódressz, ami tele van elől hátul valami nikecellfélével, aminek köszönhetően nem tud a víz alá merülni a gyerek. 10ezer ft...
2012. jún. 8. 23:46
Kapcsolódó kérdések: