Mindenkinek bevált a karúszó?
Figyelt kérdés
Kislányom nem szereti az úszógumikat ezért kipróbáltuk a karúszót, de nem tartja fenn eléggé a vízen, belelóg a szája a vízbe. (20hós)2011. jún. 24. 17:55
1/6 anonim válasza:
Ennyi idősen még nem jó a karúszó. az akkor megfelelő, mikor a gyerek valamennyire fenn tud maradni a felszínen, másképp a karúszó nem tartja fenn... úgy jár, mint a tiéd. Az úszómellényt próbáltátok?
2/6 A kérdező kommentje:
nem ,azt még nem :) nem számítottam rá hogy mindent fel kell vásárolnunk :( de úgy néz ki nem úszom meg.
2011. jún. 24. 18:15
4/6 anonim válasza:
előz
Fiamnál amikor ekkora volt, bevált ez a párosítás, később csak karúszóval úszott, az úszógumit nem szerettem,abból volt, hogy kicsúszott
5/6 A kérdező kommentje:
se a biztonsági se a hagyományos úszógumit nem hajlandó elviselni magán.
2011. jún. 24. 23:43
6/6 anonim válasza:
Tavaly nyáron vettem a fiamnak, akkor még nem volt egészen három éves. Elsőre egyáltalán nem tudta használni, zavarta, hogy annyira bent van a vízben, meg neki is belelógott a szája. Aztán nyár végén az egyik barátnőm tanította meg használni, a mai napig nem tudom, hogy csinálta, de azóta nincs gond a karúszóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!